Gość Occult Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Sete pokazał klasę !!! Druga edycja Moto GP w Hiszpani w strugach deszczu, nie odpuścił nawet na chwilę. :D Gość jest naprawdę zajebisty, a w dodatku bardzo skromny.Trzy razy na tak :D Trzymam za niego kciuki :D Rossi próbował walczyć ale w momencie uślizgu na kolejnym okrążeniu dał sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acha_owca Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 ojoj nie ogladałam..... :D ah ta skleroza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Ja akurat widziałem ten 1 uslizg Rossiego po którym już nie prowadził.Nieźle Rossi cudem utrzymał maszyne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 ..nie ma miękiiej gry. Panowie trzeba mieć jaja i duuużo umiejętności coby się tak złożyć w zakręcie przy mokrej drodze :D Gratulacje!! A Rossi prawdopodobnie przekalkulował, że lepiej dojechac do mety niż walnąć szlifa i mieć całe "0" punktów na koncie!!Już niedługo ściągnę z motoGP wersję angileską i sobie pooglądam :DPozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 trzymam paluchy za Sete od czasu poprzedniego zwycięstwa w deszczu w zeszłym roku - jest mistrzu!!!a Rossi wymiękł i wtedy i teraz, więc to chyba nie kwestia motocykla .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Max też wymiękł, ale w generalnej pierwszy raz od kilku lat prowadzi, może jednak ziszczą się jego marzenia. Choć na troje, a może jednak na dwoje babka wróżyła :lol: Sezon na pewno jest ciekawszy niż poprzednie, może Barros się jeszcze trochę obudzi po przygodzie z Yamahą. Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Max też wymiękł' date=' ale w generalnej pierwszy raz od kilku lat prowadzi, może jednak ziszczą się jego marzenia. Choć na troje, a może jednak na dwoje babka wróżyła :lol: Sezon na pewno jest ciekawszy niż poprzednie, może Barros się jeszcze trochę obudzi po przygodzie z Yamahą. Pozdro Łukasz[/quote']co ty, przecież Sete jest pierwszy przed Maxem, myślę że sprawa rozegra się między Rossim a Sete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Jedno jest pewnie - nie będzie już takiej dominacji Rossiego - to moze dobrze, mimo, że go lubię. Sete nie po raz pierwszy pokazał że jest dobry i to jemu życzę w tym roku mistrza (Biaggi się już nachapał w przeszłości :-)). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 No tak Sete jest numer jeden, jakoś źle przeliczyłem, a powtórzyłem za telewizornią głupotę. No Max się nachapał, ale jest 4x 250, chciał w 500, ale był Doohan, a potem Rossi i jakoś się nie składało. No nic zobaczymy, wszyscy trzej zasługują na uwagę i zobaczymy kto jeszcze. Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Ja mocno kibicuje Baggiemu (choc te bezsensowne upadki w poprzednim sezonie wyprowadzaly mnie z rownowagi :D ) :D A i tak pewnie na koniec sezonu Rossi wyr.... Sete i Maxa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Tydzień temu był wyścig na Le Mans. Kto wygral ?? :mrgreen: Sete. :D :) :D W najbliższą niedzielę runda w Holandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Nom chyba Gibernau bedzie trudny do pokonania. A co do Rossiego to chyba będzie załował ze przeszedł do yamahy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 yamaha tak szumnie oglaszala swoj model, a to kolejne przelamanie bariery psychcznej, bo na torze - a pewnie tak samo w rzciu znacznie wiecej zalezy od kierowcy - na anszych drogach niestety czasem lepszy okazuje sie ten co jeszcze mzoe jezdzic :D ja kibicuje wszystkim :D zeby jak najzacieklej walczyli, bo w tedy jest co ogladac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 A najlepsze, że Sete miał gorączkę, i nie był w ogóle pewny czy coś z tego będzie tymczasem pojechał zawodowo, w sumie to tak trzymać, bo i tak motoGP bardzo ciekawie w tym roku wygląda. A co sądzicie o debiutancie w 250? Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi