chichio Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 To juz wiem co sobie musze zakupic jak bede w US :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 www.joerocket.comBlaster 2.0 kosztuje 299$ na www producenta Pozwolilem sobie jeszce dolaczyc kilka najciekawszych kolorystycznie fotek modelu Blaster 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Maja 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Jetem za tym czarno-czerwonym :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Jak wszystko pojdzie mi ok na miejscu,to postarm sie cos kupic..i tak mnie kusi kurtka i rekawiczki.Chcialbym caly komplecik,.....ale kurtka i rekawiczki jakos sie ewentualnie pomieszcza mi w bagazu.Moze by tak jeszcze garnek?Tylko jak sie zapakuje w droge powrotna?? :DCzy komus wiadomo czy wogole jest warte zachodu kupowanie garnka np.Suomy w US?bardzo mnie to ciekawi.Z tego co zauwazylem to ciuchy warto kupic.Zreszta rok temu moja kolezanka z bloku kupila swojemu ojczulkowi co lata na virago ciuchy na moto.Notabene on jest pilotem PLL Lot ;)Tak,tak latanie naprawde uzaleznia ;) PS.Oczywiscei tak jak Dominik napisal wszystko w kolorze czarno-czerwonym :D :) :D ;) :lol: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 11 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Ja też jestem za czerwono - czarną :) Na ebay.com Blaster 2.0 stoi po 245$, a Blaster z 2003 roku (ale nówka w folii jeszcze) za ok 165$ i też jest wykurwista nawet mi się bardziej podoba od tej z 2004 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Mam skore Beringa, dalem 1600 zl i powiem tak ze lezalem w niej 3 razy , ostatni raz porzadnie i wyglada prawie jak nowa, bardzo delikatne obtarcia sie zrobily.Polecam ja gorąco, uwazam ze nie ma co oszczedzac na ciuchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 Wlasniue siedze sobie w okolicach NY i mysle nad zakupem kurtki,rekawiczek i butow Joe Rocket.O ile jz rekaiwczkami i butami nie bede mial porblemu jesli chodzi o rozmiar, to z kurtka musze uwazac. nigdy wczesnije nie kupowalem kurtki na moto(nowej).Jaki rozmiar kupic, przy mouich gabarytach: wzrost 178 waga 79. Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 a wiecie kto jest wlascicielem lub wspolwlascicielem Joe Rockets??????Nicki Hayden........chyba wystarczajaca reklama???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 Prawdopodobnie jest jednym z wspolwlasciciel tzn tym, ktory zainwestowal pieniadze bo ciuchy robia kanadyjczycy - sklep firmowy ( prawie , bo ma go kolega i byly wspolnik wlasciciela ) jest na sasiedniej ulicy u mnie w Mississauga. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 ok, panowie, tylko pomozcie mi w dobraniu rozmiaru pod moje gabaryty!!!!!!!! odwfdziecze sie jakos , obiecuje!! bardzo mi na tym zalezy, bo predko w US nie bede. cyya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 4 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Tak na oko to masz US 42 - 44, ale wiadomo że najlepiej zmierzyc bo kazda firma ma inny kroj i rozmiary moga sie różnić 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Lipca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 chichio masz L (large) amerykańskie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 chyba zrobie tak:znajde najblizszego delaera poprzez po box na www joerocket, pojade pojade tam, przymierze i kupie poznije via inet, bo jest sporo tanije. dzieki za pomoc, jestem bardzo wdzieczny.jeszcze raz dzIekuje. PS. Dominik, jestes peiwien ze mam US L ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 PS. Dominik' date=' jestes peiwien ze mam US L ?[/quote'] amerykanski L jest o wiele wiekrzy niz europejski L ( w sumie porownywalny z xl) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Lipca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 chichio napisał: PS. Dominik, jestes peiwien ze mam US L ? amerykanski L jest o wiele wiekrzy niz europejski L ( w sumie porownywalny z xl) Jaki rozmiar kupic, przy mouich gabarytach: zrost 178 waga 79. Właśnie dlatego napisałem US L - będzie pasował jak europejska XL, XL-ka amerykańska byłaby za duża. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi