Vector Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Skąd wniosek, że narzędzia Stanley'a ciężko trafić oryginalne? Mam ten zestaw, kupiony u tego sprzedawcy, rozmawiałem z techniką warsztatową i z zestawów polecali na tych grzechotkach, bądź model niższy. http://allegro.pl/zestaw-stanley-1-4-3-8-1...1251481484.html Piękna sprawa mieć taki zestaw, robota aż się pali w rękach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raceteam Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ja bym preferowal yato grzechotka odktecalem nawt zapieczona srube + nalozylem na grzechotke rurke i nie strzelila mysle ze yato ci wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 niech będzie yato dziękuję wszystkim za opinie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 niech będzie yato dziękuję wszystkim za opinie :lalag: Z tych 3ech wybralbym Yato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 sąsiad z warsztatem podpisał z z yato umowę na narzędzia, więc chyba nie jest tak tragicznie sprzęt made in taiwan chociaż klucze płaskie są z indii sam kupiłem z ciekawości grzechotkę 1/4 powlekaną i powiem szczerze że to zajebista sprawa, większe chyba też zmienię na powlekane Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 ma ktoś z was dobre ceny na narzedzia? kupiłbym zestawik jakiś np Yato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja mam grzechotki całe stalowe zmieniłem je na własną ręke. Wytrzymują nawet prane po nich młotkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 (edytowane) Ja troszkę obok tematu. Wczoraj zasuwałem z kluczem dynamometrycznym marki Jonesway 1/4" 6-30NM Jeszcze nie miałem okazji go długo używać ale głowicę poskładałem i jest rewelacyjny. Wyraźnie czuć moment zadanej wartości bez przeraźliwego trzaśnięcia. Kupiłem też niemiecki klucz z grzechotką WGB Werzeuge. Wydaje się solidny i ma jednocześnie męską i damską 1/2" Nie bardzo rozumiem zastosowanie tego cacka ale może do obracania rozrządu będzie dobre :bigrazz: Edytowane 12 Października 2010 przez Shinigami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Jeszcze nie miałem okazji go długo używać ale głowicę poskładałem i jest rewelacyjny. Wyraźnie czuć moment zadanej wartości bez przeraźliwego trzaśnięcia. Teraz mi przypomniałeś. Dokręcałem półkę w 954 jak zainstalowałem amortyzator skrętu swoim Draperem, dokręcam gdy nagle... Trzask! Myślę, ku*wa półka pie*dolnęła! :biggrin: Na szczęście to był tylko klucz... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 A my na warsztacie mamy toptula. fakt ze wózek w full opcji ale to bez znaczenia. jakościowo bardzo dobre narzedzia za rozsądne pieniądze. zanim to kupiłem zasięgnąłem opini mechaników min od cięzarówek i byli zaskoczeni jakością tych kluczy. półka deczko wyższa od yato. a jesli dobre albo bardzo dobre klucze to zdecydowanie gedore. nie spotkałem niezadowolonego użytkownika tylko że ceny powalająna kolana. Mowa też była o proxonie. mam dynamometryki proxona i podoba mi sie ze do każdej sztuki wydany był indywidualnie certyfikat zgodności metrycznej z podanym błędem w procentach. bład był najmniejszy z dostępnych na rynku. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi