wojnarrafal Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam, posiadam odnowioną Jawę 350 TS typu 638. http://twojezdjecie.pl/plikinew/9/26/9261285525756.jpg - Praktyczne taka sama, tylko nie ma osłonek (gum) przednich amortyzatorów zjechanych. Mniejsza z tym. Mam problem z Blokadami Kierownicy i Siedzenia Kierowcy, zgubiłem do nich kluczyki, a, że mam nowe blokady, to chciałbym je wymienić, jak mam wyjąć stare blokady, żeby nic nie zepsuć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frato Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 po prostu je rozwierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojnarrafal Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 A nie zakleszczą się potem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzio_ Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 W mojej Jawie (taka sama jak Twoja, pozdro ;) ) wujek od którego odkupiłem mówił że blokadę po prostu wyrwał za pomocą Żabki, taki duży klucz do rur, wydaje mi się że to całkiem możliwe, nic nie zaszkodzi spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 rozwierć małym wiertłem(3) potem większym (8) .pilnuj żeby wywiercić w miarę centrycznie .resztki wydłubiesz cienkim wkrętakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Rozwiercenie to chyba najlepszy sposób na pozbycie się tych blokad choć mnie udało się kiedyś , gdy zgubiłem kluczyki otworzyć blokadę w mojej ETZ za pomocą dwóch agrawek , choć zajęło to trochę czasu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Najprostrza metoda bedzie rozwiercenie, no chyba ze masz znajomego wlamywacza :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Na szybko możesz podnieść siedzenie w ten sposób: płaski śrubokręt wsadzasz w przerwę pomiędzy siedzeniem a ramą ponad ową blokadą- przykładasz do płaskownika, który zamyka blokada i walisz młotkiem w niego, czary mary i siedzenie otwarte :biggrin: .. Oczywiście jak wszyscy radzą rozwierć je i wymień na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi