Bajaos Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ja tam nie widze zeby był przyspieszony. Patrze jak koleś zapie**ala a nie jak mu sie kluczyk telepie :) Cienkie to wszystko. Jak sie człowiek naogląda tego na na internacie to potem musi musi być niezłe pierdolniecie zeby cos poruszyło.... Cytuj Mają tam piwo tak zimne jak serca waszych dziewczyn..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) ja naiczylem 2 lusterka.ale nic ciekawego !! pewnie spida wciagnol. no i nawet dobrze na kolo nie umie postawic.!!! r1 strzelac sprzęgłem !!! poprostu desperat. Edytowane 24 Września 2010 przez szkudlar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A u nas tak się nie jeżdzi??? W każdym zakorkowanym mieście,motocykliści tak jeżdżą...Lub prawie tak :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vbbBba0Hf5k tutaj podobne klimaty na 1000RR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 kolo powinien zaczac grac w totka, z tym szczesciem opierdoliłby szóstke za drugim, max trzecim razem ;) Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinc Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Można i tak, tylko po co? Jak zlikwiduję akwarium, pomyślę :bigrazz: Edytowane 24 Września 2010 przez vinc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=vbbBba0Hf5k tutaj podobne klimaty na 1000RR Daj spokój na hondzie jeżdżą geje :biggrin: Edytowane 25 Września 2010 przez ernestZL Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Przeciez w Rosji zycie ma najmniejsza wartosc. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Zwłaszcza w ruchu drogowym :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 niedzielny kierowca ;) wy też tak miedzy samochodami smigacie? bo ja nie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 niedzielny kierowca ;) wy też tak miedzy samochodami smigacie? bo ja nie ;p Ja sobie nieraz "pośmigam" między samochodami ale z dużo mniejszymi prędkościami i z większym zapasem na ewentualne ominięcie czy hamowanie. Dla mnie gość ma straszne zaufanie do innych użytkowników drogi. Na razie mu się udaje, ale szczęście niestety nie trwa wiecznie. Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R"urz"a Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Myślę że to pokazuje innym ludziom że motocykliści to poj.by a wcale tak nie jest...;/ Szalony raider jak dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaż Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Szmery bajery :cool: nie ukrywajmy że tak naprade każdy z Was mu czegoś zazdrości... Choćby jednej rzeczy... Wiekszość osób pewnie umiejetności choć niektórzy wcale by sie do tego nie przyznali... inni szczęścia... jeszcze inni poprostu R1 :icon_biggrin: noo... ale fakt że chyba nikt nie zazdrości mu takiej głupoty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Mam wraznie, ze obraz idzie szybciej niz dzwiek... Nie był bym taki pewny, co do tego przyspieszenia filmu, biorąc pod uwagę z jaką łatwością mija auta. Koleś jeździ ku**ewsko dobrze, ale jedno jest pewne jak tak dalej będzie śmigał to nie wróże mu długiego życia ale szerokości Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ja naliczylem 6 lusterek po czwartej minucie. Widac ze przyspieszone miejscami, bo dzwiek zarywa, a to umiem rozpoznac ;) Tak czy inaczej, calkiem ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi