HARPAGAN Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Sam się prosi o kalectwo. Wystarczyło żeby ktoś się zagapił podczas omijania korka lewą stroną i było by pozamiatane. Śmierć byłaby darem, a kalectwo nauczką. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vbbBba0Hf5k tutaj podobne klimaty na 1000RR Ujęcia, kamery itp zerżnięte z Ghosta. Filmiki w stylu "jak dojadę do mety to będzie zajebisty film na YT" Jeszcze jedna sprawa...niech spróbuje tak polatać w Polsce...bo w Szwecji, Niemczech i jeszcze kilku innych krajach takie jazdy to w sumie kaszka z mleczkiem. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 (edytowane) Właśnie. Ma ktos podobny "zły" film z Polski? Froga pomijam, bo to średnie takie jest. Na przykład ktos idzie <100 km/h Trasą Toruńską w piątek o 17 na przykład. 300 km/h na siekierkowskim nie podniecają z różnych powodów. Edytowane 25 Września 2010 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Zwłaszcza w ruchu drogowym :( W kazdym hero, w kazdym jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 (edytowane) Byłem kilkanaście razy w Rosji, w tym w Moskwie i faktycznie widziałem tam różne nie mieszczące się nam w głowach rzeczy dziejące się na ulicach, ale nie tylko na nich... Edytowane 25 Września 2010 przez Hero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 A co powiesz na 8 juz rocznice zamachu terrorystycznego na moskiewski teatr, gdzie terrorysci zajeli go wraz z prawie 1000 niewinnych osob cywilnych :icon_question: Akcja ruskich wysoko-szkolonych "antyterrorystow" z "Alfy" i "Wympiela" spowodowala smierc 40 terrorystow (wszystkich) i 129 cywili. Mowie ci tam zycie ludzkie ma najmniejsza wartosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Widziałem w Polsce podobnych agentów i to na żywo, może nie taki extreme ale też włos mi sie na dupie jeżył. Filmik przyspieszony raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 A co powiesz na 8 juz rocznice zamachu terrorystycznego na moskiewski teatr, gdzie terrorysci zajeli go wraz z prawie 1000 niewinnych osob cywilnych :icon_question: Akcja ruskich wysoko-szkolonych "antyterrorystow" z "Alfy" i "Wympiela" spowodowala smierc 40 terrorystow (wszystkich) i 129 cywili. Mowie ci tam zycie ludzkie ma najmniejsza wartosc. Najmniejszą ma w środkowej Afryce - Sierra Leone, Uganda, Etiopia, w dwóch pierwszych byłem osobiście, tam widziałem ludzi pociętych maczetami na ulicach, gdyby nie wynajęta ochrona z bronią to jako biały pewnie bym stamtąd nie wrócił, Rosja przy tym to jeszcze małe piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokeBFPL Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Porsche vs 2 bikes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Jak widać z mającym pojęcie o jeździe bikerem auto jest bez szans na drodze, nawet jeśli to było Carrera S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Najmniejszą ma w środkowej Afryce - Sierra Leone, Uganda, Etiopia, w dwóch pierwszych byłem osobiście, tam widziałem ludzi pociętych maczetami na ulicach, gdyby nie wynajęta ochrona z bronią to jako biały pewnie bym stamtąd nie wrócił, Rosja przy tym to jeszcze małe piwo... W Afryce zycie zwierzat jest wyzej cenione od ludzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokeBFPL Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5FOUGNaYPb8&feature=related o k.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5FOUGNaYPb8&feature=related o k.... starsze niż internet :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ellephant Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 a propo goscia w moskwie: tam się nie włącza kierunkowskazów? Co za kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggus Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 a propo goscia w moskwie: tam się nie włącza kierunkowskazów? Tam to jakiekolwiek manewry jeśli już czymś sygnalizują to jest to klakson. Nawet jak przechodzisz na zielonym, a samochód ma czerwone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi