Sopelblue Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Hipolit masz rację. Bo Lekkie dmuchanie i zasysanie powietrza w te wężyki pomaga, chodzi mi o wężyki odpowietrzenia komór pływakowych. Raczej zasysanie powietrza poprawia pracę silnika, nie pamiętam. Ale one nie są zagięte ani przetarte i leżą sobie jak powinny. Będę szukał, nie odpuszczę. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Uwaga, uwaga! szynszyll miał rację :clap: Po myjce ultradźwiękowej problem zniknął i wszystko jest OK. Także szynszyll masz u mnie :flesje: Dzięki wszystkim za zainteresowanie. PS temat do zamknięcia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ziew... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) Ile kosztowała taka przyjemność ? :) Moja DT kompletnie nie da się dobrze wyregulować a gaźnik ma taki brązowawy nalot w środku, może tutaj jest problem. P.S Tak przy okazji szukania znalazłem http://www.ultradzwieki.com.pl/cyfrowa-myj...a-emmi-p-3.html Edytowane 11 Września 2010 przez Shinigami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ja zapłaciłem 50 - myjka i przedmuchanie. Shinigami też zastanawiałem się nad myjką w granicach 300 - 400 ciekawe jak to daje rade? Bo bym se kupił :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 W ogole nie da rady, to male myjki do drobnych elementow, a w wypadku gaznika najwazniejsze jest wyczyszczenie przelotow w korpusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Chwilę po podaniu linka grzebałem po internecie i gdzieś wyczytałem, że do porządnego czyszczenia trzeba dość dużo watów i wtedy cena rośnie do 1,5K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 tanie chinskie 'myjki' do niczego sie nie nadaja. tak jak napisalem dla warsztatu motocyklowego potrzebna jest myjka z co najmniej jednym wymiarem komory 50 cm o mocy kilku kW. ich ceny jak juz wspomnialem zaczynaja sie od 7 tys w siną dal. dla amatora ktory chce myc pojedyncze gazniki o niewielkich rozmiarach ceny zaczynaja sie od 3 tys - jesli jednak ma to tylko sluzyc do mycia gaznika raz na rok to nie widze sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi