mik Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Ostatnio w mojej yz sie kierownic troche zgiela musze sobie kupic jakas dobra jakie polecacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Polecam RENTHALA - mają dobre kierownice. Moze najpierw sprubuj wyprostować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 a Pro taper i jak sie dobiera rozmiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 A czy da się wyprostować aluminiową kierownice z poprzeczką?Jeśli tak to jakim sposobem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Kurde nie pomyslałem ze to aluminiowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 ?????Jezeli chodzi Ci o prostowanie to jest tak. Lekko zagiętą aluminiową kierownice możesz spróbować wyprostować, aluminiowe maja to do siebie, że przy próbie prostowania lubią pękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 A co do rozmiarow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 A czy da się wyprostować aluminiową kierownice z poprzeczką?Jeśli tak to jakim sposobem? Najlepiej podgrzać palnikiem na propan-butan, a następnie delikatnieprostować w imadle !! Pozatym, niektóre kierownice mają odkręcana poprzeczkę :D Jednak najlepiej było by kupić nowa kierownice !!! Lepiej wydać te "parę" zł, niżpotem mięć problemy podczas jazdy (skutki mogą być opłakane) :| . Aluminium mato do siebie, że jest mało elastyczne (w porównaniu do innych metali) i każdeodkształcenie powoduje spadek wytrzymałości materiału !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Polecam Renthala - albo model crossowy z poprzeczką, albo fat-bara (osobiście polecam grubą, o ile nie będzie trzeba zmieniać uchwytów na półce). Polecam też Magurę. Pro-Traper to również doskonałe kierownice. Z egzotycznych firm mogę poleciś Tomaselli, chociaż nie kojarzę teraz, jakie modele enduro robią. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 1 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2004 Mój kumpel ma w Teńere tą co mówi Dominik i nie nażeka i wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 3 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Chcialem kupic twin walla ale z uchwytami z 1000 trzeba bedzie dac,wiec chyba wezme Fat bar z uczwytami z 600. Jak te uchwyty wygladaja, jak sie je montuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 bardzo dobre są renthal.dobra firma a poza tym różna gama kolorystyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 Ja dzisiaj wyprostowałem u mechanika od kolegi moją alu kierownicę z sendy R.Troche bylo zabawy z rozbieraniem i składaniem potem wszystkiego(najdłużej zeszło nam na manetke gazu;]).Duzo lepiej się jeździ...jakos tak prosto :D ten mechanik jak to prostowal to w imadło i przez rurke zeby nie pogiac kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi