aftys6 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Tak jak w temacie Dostałem info że być może w jednym ze sklepów na starym mieście we Wrocku są sprzedawane naklejki forumowe >> Motocykliści są wszędzie<< Czcionka tra sama, rozmieszczenie wyrazów także, możliwe że obcięte tylko logo sklepu. Sa oferowane w cenie ok 2,5-5 zł. Info mam od anonima, tylko do mojego wglądu. Jeżeli ktoś by się podjął sprawdzenia to podam namiar na sklep na PW Puki co nie będę pisał adresu bo nie chcę nikogo bezpodstawnie oskarżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Proszę o namiar, chętnie się wybiorę i sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ale Wy wiecie, że te naklejki(bez nazwy forum tylko) to były już sprzedawane, rozdawane przez szkoły jazdy, dodawane do gazetek i rozporwadzane na różne inne sposoby, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ja już widziałem nasze naklejki (z logiem forum) sprzedawane na zlocie w Strobinie i na bazarze w Poznaniu, ale chyba wzięcia nie miały. Tym bardziej, że rozdawałem w tych obu miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Września 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Chodzi nam tylko o naklejki z adresem naszego Forum. Sprzedaż ich to paserstwo. Reszta podróbek nas nie interesuje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 aftys6 możesz podac namiar na ten sklep?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi