bruns Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Widziałeś kiedy jak to wygląda ? Mokre sprzęgło pracujące na obrotach w w rozbryzgu olejowym , to chyba przez tą szybkę zachlapaną olejem za dużo nie widać ?No ale jak masz taką fantazję , to czemu nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Widziałeś kiedy jak to wygląda ? Mokre sprzęgło pracujące na obrotach w w rozbryzgu olejowym , to chyba przez tą szybkę zachlapaną olejem za dużo nie widać ?No ale jak masz taką fantazję , to czemu nie . Hmmm - nigdy tego nie widziałem, gdyż na motocyklu jeżdżę od wczoraj, a VS to moja pierwsza maszyna; Proszę o wybaczenie resztę czytających, ale wydaje mi się, że to najlepsza odpowiedź na tego typu posty.................................starałem się zapytać rzeczowo - i miałem nadzieję na uzyskanie konkretnej odpowiedzi - a odpowiedzi typu "a po co", albo "a widziałeś" to zwykłe bicie piany i nabijanie licznika postów; Panu komentującemu już podziękuje - i pozdrawiam; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ale "pan komentujący" zadał prawidłowe pytanie. Po co przy mokrym sprzęgle robić przezroczystą pokrywę? By widzieć jak olej robi się coraz bardziej ciemny od przepracowania i zużycia sprzęgła? Bo innego, ciekawego widoku tam nie ma. Tylko syf, brud i olej...Jak dla mnie sobie rób wszystkie dekle w tym te ozdóbki co mają na głowicach chromowane... Zdejmij... Zamiast mieć ładnego, klasycznego czopra, będzie szczur z zachlapanymi olejem deklami :). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 pewnie widzial na "suchym" w ducati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) E tam przesadzacie . Wygląda całkiem spoko. Możesz kupić gotowy np. ebay.de. czasem się coś pokaże. Zapytaj na "intruder.polska" , na pewno ktoś ma taki dekiel a jak nie ma to znają temat. Pzdr Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Guti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wyglądają takie osłonki ok, widziałem parę w akcji. Nie wiem natomiast, jak się to sprawuje w razie "W" np. parkingówki, bo wyciek równa się laweta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Ale "pan komentujący" zadał prawidłowe pytanie. Po co przy mokrym sprzęgle robić przezroczystą pokrywę? By widzieć jak olej robi się coraz bardziej ciemny od przepracowania i zużycia sprzęgła? Bo innego, ciekawego widoku tam nie ma. Tylko syf, brud i olej...Jak dla mnie sobie rób wszystkie dekle w tym te ozdóbki co mają na głowicach chromowane... Zdejmij... Zamiast mieć ładnego, klasycznego czopra, będzie szczur z zachlapanymi olejem deklami :). Hmmm - jak dla mnie "kolego" mógłbyś nie pisać bzdur, tylko powiedzieć wprost - "nie wiem jak Ci odpowiedzieć na pytanie natury technicznej..................czyt. - nie mam pojęcia jak to zrobić - i przyjąć, że "piszący" jest świadom tego, co ma zamiar uczynić; Ps; Pamiętam, że jakieś 10 lat temu, gdy pytałem na Tym Forum o porady w kwestii "ruska" bądź innego sprzętu, zawsze mogłem uzyskać rzeczową odpowiedź i poradę (taką bądź inną - ale zawsze przydatną, i pozwalającą na samodzielne rozwiązanie problemu) - a dziś - czasy i motocykle są inne, lecz nie zmienia się fakt, że gdy ktoś chce własnoręcznie zmodyfikować własną maszynę to każda rzeczowa porada bądź pomoc jest na wagę złota..........................a jak to się ma w tzw. "dzisiejszej rzeczywistości - odpowiedzcie sobie sami................z resztą widać to po niektórych komentarzach); Temat nieaktualny - dam sobie radę; Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasmanski Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Hejka, ja troche z innej beczki. Jak sie lata Intruzem 1400 z plecakiem i klamotami?Przymierzam sie powoli do zmiany moto i Intruz wpadl mi w oko w salonie. Nie mialem okazji sie nim jescze karnac, ale z samego siedzenia zrobil mi sie banan.Czy ktos zrobil jakas dalsza trase? Jak wrazenia plecaka po dluzszej trasie?To dla mnie wazne jako ze plecaczek jest rowniez bankierem...Zakladam ze moment Intruza jest wystarczajcy do spokojego latania po autostradach? Cytuj Zubní plomba je velmi často chybně vyslovována jako „blomba“.Slovo se do češtiny dostalo přes německý výraz Plombe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 plecaczek jak przejedzie 1000 km siedząc z tyłu na "saszetce" z podkurczonymi nogami , to wróci do domu autobusem i cofnie wszystkie dotacje na wyjazdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasmanski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Nie brzmi zachecajaco... Dobrze ze nie bywa na forum :). Cytuj Zubní plomba je velmi často chybně vyslovována jako „blomba“.Slovo se do češtiny dostalo přes německý výraz Plombe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi