Vector Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Witam Dolewałem dzisiaj sobie płynu do spryskiwaczy, postanowiłem zamknąć maskę jak ostatnia pi*da i niestety zrobiłem sobie wgięcie. Strasznie się wku*wiłem, ale wspominać o tym chyba nie muszę? Kiedyś reklamowali w tv markecie czy jakimś takim innym ścierwie, taką małą maszynkę do wyciągania właśnie takich małych wgnieceń, później sprzedawali coś łudząco podobnego na Allegro, ale teraz za chiny tego znaleźć nie mogę :icon_rolleyes: Wie ktoś gdzie można coś takiego dostać? Drogie to nie było... Taka jakby mała przyssawka, pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanquish Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Te zestawy to zazwyczaj tandeta, jak masz jedną wgniotkę lepiej poszukaj firmy zajmującej się usuwaniem takich rzeczy bez lakierowania- taniej wyjdzie i będzie wyglądało idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 http://www.app.com.pl/products/?grid=64&gridn=63 Tutaj dostaniesz takie narzędzia, nie wiem ile to kosztuje, ale tak jak kolega już pisał, stawiam że jednak bardziej opłacalne będzie znalezienie firmy która robi takie rzeczy, nie jest to kosztowne z tego co wiem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Dokładnie o coś takiego mi właśnie Wiroś chodziło, tylko, że to co podesłałeś pewnie będzie drogie... A dzisiaj znalazłem na Allegro właśnie to czego szukałem: http://allegro.pl/pops-a-dent-zestaw-do-na...1211404894.html Jak myślicie, będzie warte tych 15 złotych? :biggrin: No bo właśnie takie malutkie wgniecenie mam do wyciągnięcia jak jest na zdjęciu w aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liver Sausage Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Za 15 zeta to nie ma co dumać tylko wypróbować ;). Albo możesz spróbować starego sposobu ze sprężonym powietrzem i suszarką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Za 15 zeta to nie ma co dumać tylko wypróbować ;). Albo możesz spróbować starego sposobu ze sprężonym powietrzem i suszarką: :icon_eek: starego sposobu, pierwszy raz w życiu widzę :wink: Kliknąłem już ten wynalazek, więc zobaczymy czy coś warty, jak nie pomoże to zrobię tak jak oni :biggrin: Filmik niewiarygodny, nie przypuszczałbym, że różnica temperatur potrafi prostować blachę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Bandziorek Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ale to chyba byl ciekly azot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ale to chyba byl ciekly azot Fakt, że efekt podobny, ale czy to był faktycznie azot? Hm, ciekawe jak by zareagował lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Bandziorek Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 wydaje mi sie ze to moze naruszyc lakier. moze nie zewnetrznie ale moze miec jakies mikropekniecia i korozja jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Możesz przyłożyć kostkę suchego lodu, efekt będzie taki sam jak na filmiku powyżej. Metal kurcząc się sam "wyciągnie" wgniecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Bandziorek Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 kocham fora :notworthy: tylko szkoda ze mam tak malo czasu na pisanie niestety i na smiganie na moto :icon_exclaim: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liver Sausage Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Żaden tam ciekły azot tylko zwykłe powietrze do czyszczenia kompów, tyle że obrócone do góry dnem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Bandziorek Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 myslisz ze to powietrze pod cisnieniem pozostawi taki "szron" na lakierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liver Sausage Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Używam takiego powietrza do czyszczenia kompa. Jak użyjesz go w normalnej pozycji, atomizerem do góry, to po prostu dmucha ;). Ale jak je obrócisz, to masz chmurę na metr i właśnie taki szron. Przy większych pojemnikach masz jeszcze lepszy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Bandziorek Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 To cyba bede musiał nabyc takie cydo :bigrazz: dzieki za podpowiedz :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi