Robertso444 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Zawsze można wziąć za pobraniem sprawdzam a potem kasa przewożnikowi jeżeli coś się nie zgadza kurier ma odpowiednie papiery i wypełnia się protokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Pod warunkiem ze skorzystasz z kuriera :) Bo zaden listonosz Ci nie da rozpakowac paczki przed ujszczeniem zaplaty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Nikt chyba nie kupi moto na allegro bez zobaczenia go osobiście ? :bigrazz: kupiłem tak 2 moto przez opcje " kup teraz " HD elektre z 2007r i FZ1 z 2008r :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ja też uważam, że warto brać przez aukcję, tymbardziej, ze Ciebie to nic nie kosztuje. dyskusyjna sprawa..........ja jak widze coś interesującego kup teraz 100 zł to pisze maila : 90 i poza allegro '' i tym samym zawsze te 10 zł utarguje (nieraz utarguje sie dużo dużo więcej niż prowizja od sprzedaży by sprzedającego kosztowała) bo raczej nie znam osoby która by pozytywnie odpisała na maila ,, klikam kup teraz za 100 a dam panu 90 :D '' jakiś czas temu telefon dla kumpla kupiłem na allegro tylko kup teraz 300 ja napisałem 270 daje i biore i za 3 dni telefon u mnie był :D ogólnie to chyba z 20 rzeczy kupiłem poza allegro i tylko raz mnie oszukali o tyle że przedmiot miał mieć gwarancje a nie miał (był używany ale miał mieć jeszcze ważna gwarancje) kupiłem tak 2 moto przez opcje " kup teraz " HD elektre z 2007r i FZ1 z 2008r icon_rolleyes.gif kwestia motocykla i ceny, kupno 20 letniego enduro w cenie 3-4tys bez oglądania to prawie jak kop w własne jaja :icon_twisted: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) Bawisz się w zakupy poza Allegro z gościem, który ma raptem 7 komentarzy z czego jeden negatywny, a potem pretensje do garbatego. Barany są po to żeby je strzyc. Ok 30% moich transakcji na Allegro są "poza" bo wtedy jak pisali poprzednicy cena jest negocjowalna, ale z konkretnymi ludźmi z konkretną ilością komentarzy. Pewności nie ma nigdy ale prawdopodobieństwo zadowolenia z zakupu dużo wyższe nigdy mi się nie przydarzyła taka lipa. Może ten przypadek cię czegoś nauczy. Edytowane 11 Września 2010 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Wcześniejsze konto miało ponad 50 komentarzy, to podane jest świeżo założone i z innym nr. telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saladin Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ciekawą sprawą są kupujący na jego aukcjach, wszystkie wygrała osoba a.....s czyli jakaś tam anulka... Widać przekręt grubymi nićmi szyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi