dangerous Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Te trajki to dla mnie abstrakcja, muszę się kiedyś przejechać, bo w ogóle nie rozumiem na dzień dzisiejszy tego zapędu do trzech kółek :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja miałem okazję się przejechać - też nie wiem co w tym fajnego, chyba że po prostu ktoś to bardzo lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Każdy jeździ tym co lubi. Traja na pewno wygodniejsza jest, i większy lans. Sam też bym chciał traję ale "klasyczną", najlepiej z Garbusa, krótką i "grubą". Ale nie ciągnie mnie aż tak bardzo do tego. Dwa koła mają u mnie pierwszeństwo. Chyba że z powodów zdrowotnych nie mógłbym ogarnąć zwykłego moto to wtedy koniecznie traja i to pewnie zbudowana z mojej obecnej Electry. Ostatnio H-D znowu zaczął robić 3-kołowce. Wcześniej robili tzw. Servi-Car na bazie HD WL, od czasów II Wojny aż do lat 70-tych, potem przerwa i teraz jest Tri-Glide. Bajerek. Servi-Car: http://www.pberweger.ch/images/G42_R.JPG Tri-Glide: http://www.totalmotorcycle.com/photos/2009...sicFLHTCUTG.htm A szczytem marzeń dla mnie byłoby takie cudo :biggrin: : http://i.b5z.net/i/u/1577431/i/bh57trk08.jpg Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 (edytowane) Ja poprostu uwielbiam trajki a 200 koni na kołach jeszcze bardziej. Co do fabrycznych trajek to niestety motocykle z doczepianymi kolkami to kible :icon_razz: :icon_razz: Jezeli traja ma miec silnik motocyklowy to trzeba budowac nową rame bo inaczej to tylko ludzie sie smieja. niedawno przygladalem sie dobrze gold wingowi trike i jest poprostu nieakceptowalna. na amerykanskich drogach moze i tak, ale w polsce nie da sie fajnie jezdzic. Jak skoncze tdi to w planie mam traje na motocyklowym silniku ale......... Narazie jednak utknałem na jednej piascie :biggrin: :biggrin: Edytowane 21 Września 2010 przez alonzoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Piasty zrobione!!! Wjezdzam z orginalnymi polosiami passata w belke audi a6 quattro. przymiarka juz byla: http://customparts.pl/g/trike-ii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Hej, nadal tu siedzę i patrzę :) Tak jak pisałem wcześniej - trzeba chyba będzie siedzieć na tym bardzo "okracznie", ale za to chyba będzie zawracać w miejscu :) Pozdro MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Kolego z Elbląga, nie przesiaduj na forach tylko weź się do roboty :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Bywają i tacy co siedzą na forach i budują trajke na motopompie już ileś tam lat i pewnie jeszcze z pół wieku im to zajmie, bo zamiast budować wolą pomącić w środowisku w którym aktualnie(chwilowo) przebywają. Pozdrooooo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Wzialem sie panie drogie Wlasnie odebralem ranty przedniego kola z proszkowego malunku. teraz sklece przodzik i bede sie przymiarkowywal do ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Rama juz sie buduje http://customparts.pl/gallery_dir/trike-ii...zdjecie0365.jpg Jak juz mowilem mala zwinna i cholernie szybka taka ma byc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwunio Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 MAŁA ! To juz aby nie przesada ? Kolego Alonzoo dodaj ze 30cm na rozstawie osi ! Oczywiscie nie podwazam twych wizji ale jakos tak straszliwie "MAŁA"... A troszke odbiegając od tematu takie cudo wynalazłem w sieci, no i jaki klimatyczny filmik, doznania dzwiekowe no i sztuka poparta dziełem myśli technicznej ! Piaty raz to ogladam i mam sline u pyska... Piękna ! Alonzoo zrób taka prosze ! (jak bym miał za co to bym sobie takie cudo sprawił) Ps. fajne fele w tym TDI'ku i 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Rama gotowa musi tylko trafic na stol spawalniczywczesniej zrobie uchwyty silnika i skrzyni i kila innych detali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czezwy Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Nie mogę się oprzeć wrażeniu podobieństwa do maszyny Michalea Long'a zrobionej na "Bike Bulid Off" bodaj w 2006 roku.P. Cytuj Audaces Foruna Iuvat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Pewne podobienstwa mozna znalezc.oglądnąłem maszyne.moja jest bardzo miesista a tamta wysublimowana.podobenstwo tkwi chyba w długosci maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czezwy Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 I w kształcie całej ramy. ale Twoja za to jakby to powiedzieć ma większego kopa :DP. Cytuj Audaces Foruna Iuvat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi