dyziowg Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 :icon_eek: To sie zdziwilem, bylem ostatnio kilka razy w Hondzie ale nie widzialem. Na miescie tak samo. EDIT: chyba nie jest dostepne w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mam nadzieje, że to tylko plotki w przypadku chyba każdego z tych sprzętów. co za pokemony! :P A tam gadasz. Koncept R1 jest śliczna-w odróżnieniu od aktualnie produkowanej, która jest najbrzydszą R1 w historii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Blady od '08 też za ładnie nie wygląda. Tak naprawdę Ducaty się wybiły ze stylistyka, no ale sama stylistyka nie wystarczy :biggrin: . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IruCB45 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Najładniejsze motocykle robili w latach 90tych, takie jest moje zdanie, a te wszystkie nowości są brzydkie i wyglądają jak z kosmosu :biggrin: Oczywiście każdy ma inny gust i może się ze mną nie zgodzić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nie no bez przesady nie od razu w 90-tych. Po prostu wtedy człowiek widział moto na zdjęciu i wszystko było piękne. Teraz to już trzeba mieć dobrą wizje, żeby coś ładnego nakreślić. Co do R1 to podzielam zdanie zajc'a, nowy eRłan jest kiepski z wyglądu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ja popieram i Zajc'a i Myciora w kwestii bladego, eruana i ducatów ;) Kiedyś jak wychodziło coś nowego, to pieniłem się na sam widok z podniety. Teraz coby nie wyszło, to chłodno podchodze do tematu, bo coraz częściej jestem rozczarowany. No i tu (niegdyś dla mnie brzydkie) Ducati kwestii stylistyki jest naprawdę wysoko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Kawa z 10 też dała ciała tylko obecne GIXy się jakoś stylistycznie nie zbłaźniły. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Kawa z 10 też dała ciała tylko obecne GIXy się jakoś stylistycznie nie zbłaźniły. pzdr Ale w 1000 te dwa wydechy to mi nijak nie pasują ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Kawa z 10 też dała ciała tylko obecne GIXy się jakoś stylistycznie nie zbłaźniły. Jak dla mnie to właśnie na odwrót :biggrin: Ale w 1000 te dwa wydechy to mi nijak nie pasują ;) Totalna poracha te kominy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Z ciekawosci, dlaczego? W tym momencie z 250 mamy chyba tylko Kawasaki Ninja 250, konkurencja co nie? ;) VTR250 i Hyosung GTR 250EFI (nawet w ameryce jest EFI) no i ZIPP z ROMETEM ale tego to chyba nikt nie kupi :) Najładniejsze motocykle robili w latach 90tych, takie jest moje zdanie, a te wszystkie nowości są brzydkie i wyglądają jak z kosmosu :biggrin: Oczywiście każdy ma inny gust i może się ze mną nie zgodzić :bigrazz: Byly całkiem ładne ale kokpit taki średnio estetyczny :) lubię mechanikę ale jakoś nie przemawia do mnie sterczące stelaż od plastików :wink: tak samo deltabox. Stylistyka Kawy ZX10R od początku tj. chyba 2005 jakoś mnie nie rusza. Gdzieś tam po drodze mieli fajny pomysł ale znowu jest do bani. Ducati jest cacy lala, ostre sporty z gładkimi dużymi plastikami i bardzo klasyczne CR'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jak dla mnie to właśnie na odwrót :biggrin: Totalna poracha te kominy :rolleyes: To trzeba sobie zrobić jedną Yoshimurę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Dokładnie, kwestia kominów jest do pominięcia jak żadna inna. Teraz można z tyłu zrobić sobie cuda na kiju i sprawić, że moto będzie wygladało jak sobie chcemy. Jeśli chodzi o serię gixxa k10, to dla mnie to w trochę dziwną stronę idzie. Te sprzęty bardziej pasują do jakiegoś gajerka i na kawe pod LaScalą niż jak rasowe dziki. Ta lampa z przodu sama w sobie jest bardzo ładna, ale to w czym ona jest osadzona już mniej, te wloty dziwne, kominy dziwne, plastiki też jakieś dziwne... Ehh... gdzie sie podziały? tamte skur...ńskie przecinaki? :D No, ale miejmy nadzieje, że nowości, o których mowa w temacie, zadbają o zmianę zdania tych nieprzekonanych (czyli mnie!) JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 VTR250 i Hyosung GTR 250EFI (nawet w ameryce jest EFI) no i ZIPP z ROMETEM ale tego to chyba nikt nie kupi :) vtr, fajne ale nie dostepne tutaj raczej, Hyosunga raczej bym nikomu nie polecil. Ale dlaczego CBR250 to bzdura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Tutaj to chyba w Żywcu bo po Warszawie na pewno śmigają trzy a w salonie też nie trudno znaleźć. CBR to bzdura bo zdjęcia to zwykła photoshopka. Plastik z litra posadzony na jakiejś szosówce. Nie rozumiem też dlaczego mają pakować wyżyłowanego singla z CRF skoro remontuje się to w zasadzie jak crossa-często. Malowanie też jakoś nie przypomina niczego z kierunku w jakim idzie Honda. Powód trochę słaby ale jednak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Tutaj tzn Aberdeen (UK), vtr250 nie ma w salonie ani na stronkach komisow. Zreszta: http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...R250-to-the-UK/ Nie doczytalem, ze to koncept, ale jesli mialo by sie takie cudo pojawic (z innym silnikie) to mysle, ze mialo by to wziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi