porywacz_zwlok Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ktoś ma może pojęcie czy jeżeli rozrusznik się kręci sam, bez silnika to czy wystarczy, że zakupię nowy rozrusznik i go wymienię? czy to bardziej złożona operacja ratowania mojego sprzęta? rozrusznik do banditki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 :icon_eek: Ludzie zacznijcie pisac po polsku, toz to co zaczyna sie dziac przechodzi ludzkie pojecie. Kolego wez przeczytaj ten post i napisz o co chciales sie zapytac, bo ja nic nie rozumiem :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 może inaczej będzie łatwiej i bardziej po polsku przestał mi odpalać motocykl a dokładnie sam rozrusznik się kręci, ale bez silnika. i tutaj mam pytanie, czy wystarczy że wymienię sam rozrusznik który jest dość łatwy w demontażu czy jest to jakaś większa usterka z którą lepiej bym pojechał do serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zdemontuj rozrusznik, moze sprzeglo padlo i wowczas zweryfikuj czesci, a jezeli nie potrafisz to zrob foty i wstaw na forum, cos wspolnie zaradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 może inaczej będzie łatwiej i bardziej po polsku przestał mi odpalać motocykl a dokładnie sam rozrusznik się kręci, ale bez silnika. i tutaj mam pytanie, czy wystarczy że wymienię sam rozrusznik który jest dość łatwy w demontażu czy jest to jakaś większa usterka z którą lepiej bym pojechał do serwisu? Jeżeli rozrusznik kręci to dlaczego go chcesz wymieniać? Do wymiany kwalifikuje się sprzęgło jednokierunkowe rozrusznika (CLUTCH SET, STARTER) Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jeżeli rozrusznik kręci to dlaczego go chcesz wymieniać? Do wymiany kwalifikuje się sprzęgło jednokierunkowe rozrusznika (CLUTCH SET, STARTER) to jest element w samym rozruszniku? bo rozrusznik za stówkę mogę mieć Zdemontuj rozrusznik, moze sprzeglo padlo i wowczas zweryfikuj czesci, a jezeli nie potrafisz to zrob foty i wstaw na forum, cos wspolnie zaradzimy. jutro wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Z tego co sie orientuje to sprzeglo rozrusznika jest poza rozrusznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Pod lewym deklem http://fiche.ronayers.com/Index.cfm/Module.../STARTER_CLUTCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 rzeczywiście jest to sprzęgło rozrusznika i jest poza rozrusznikiem na wale korbowym dziękuję za pomoc w moim chaotycznym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi