Bergie Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zaczyna się trele molere na ten temat. Poczekamy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Generalnie nie ma co gdybać, miejmy nadzieję że autor wątku da nam znać czy był happy end czy nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1 GO!!! Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 i bum... sprawa odbyła się zaocznie na której "wysoki" sąd zadecydował abym zapłacił mandat 100zł - bez pkt postanowiłem że sezon się kończy i odżałuje stówę, niech mają na frytki w maku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Czyli skonczylo sie szczesliwie. Stowka to nie wiele, wiec nie ma co zalowac. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Policjanci są nieraz tez młodzi i ponosi ich własna ambicja i żądza władzy, a brak im wiedzy, często nawet tej podstawowej z zakresu PoRD. mnie m.in. to skuli w kajdanki na 4 godziny !!, też czekam na wieści od prokuratury, bo ja posądziłem policjanta :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 No i dobrze że tak to się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaż Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 (edytowane) Noo i szafa gra, komary tańczą :biggrin: gratulacje. A przedewszystkim szacuneczek dla Ciebie że sie nie poddałeś i wolałeś walczyć, niż sie poddać, olać to, pokazać że Nasi strażnicy teksasu mają we wszystkim racje i wyjść na tym jak typowy społeczniak z "podkulonym ogonem" z przeprosinami za to co zrobiłeś(wiedząc że nie bardzo do końca mają racje) i podziekowaniami dla nich za ten mandat i za to gdy zajeżdzając Ci droge uratowali Cie... :icon_rolleyes: Jak dla mnie i pewnie dla wielu 100 zł jest dużą wygraną. A co po niektórzy :icon_twisted: filozofowie nie życzyli Ci tu żadnych szans... Edytowane 29 Września 2010 przez Masaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Zawsze trzeba walczyć o swoja rację! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Tak, bo moja racja jest najmojsza :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 "Racja jest jak dupa, każdy ma swoją - ale racja jest jak dupa, trzeba ją mieć" - koniec cytatu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 No i git - widać, że warto czasami walczyć o swoje :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jak to zakwalifikował sąd? Możesz zacytować? Najlepiej w porównaniu do interpretacji policjantów. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Pewnie zapłacił bez kwitka ;) a bez kwitka jest taniej? pewnie nie doliczaja VAT, mialem tak jak kupowalem meble :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Taa :) w dziale sądowniczym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ja mialem podobna sytuacje w Anglii. Tez mialem rozprawe, ale wygralem. Stalem pierwszy na swiatlach, za mna stali tajniacy w Volvo S40 (chyba). Ruszylem, to mi sie kolko lekko podnioslo, doslownie lekko i to moze na 3-4 metry, nie zdarzylem dojechac do nastepnych swiatel, juz mnie zdjeli, i mowia, ze 150 funtow, 3 puntky za spowodowanie niebezpiecznej sytuacji na drodze. Nie przyjalem, bo ku*wa, bez jaj. Policja przeciwko mnie wykorzystala nagranie z radiowozu, co w tym jednym przypadku dzialalo na moja korzysc. Zaargumentowalem mowiac, ze u tego policjanta chcacego wystawic mi mandat za wyzej wymieniony wyczyn, wystepowal brak elementarej wiedzy na temat dynamiki i sposobu jazdy motocyklem. Wstawienie mi mandatu za lekko podniesione kolo podczas ruszania to tak jak wbic mandat komukolwiek kierujacemu aute za ruszenie z lekkim piskiem opon. Motocykl po prostu przy pewnej mocy stanie na tylne kolo, a nie ruszy z piskiem opon. Wlasnie tak powinienes to argumentowac, ze wcale nie jechales na jednym kole, a jedynie podnioslo ci sie kolo podczas ruszania, ze manerw nie byl zamierzony, a jedynie wywolany twoja ciagla nauka nowego sprzegla. Mozesz dorzucic fakt, ze byl srodek nocy, nie przekroczyles predkosci, na jednym kole przejechales duzo mniejszy dystans niz twierdza policjani, i ze to wlasnie oni spowodowali realne zagrozenie w ruchu zajezdzajac wam droge, co zmusilo was do gwaltownego hamowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi