Digidy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Macie te marzenia... :bigrazz: marzenia się spełniają :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jak go zona pusci :icon_mrgreen: Yuby i romantyk ...... taaaaaaaaaaaaaaa w MGSie :lalag: Majkel- 100% konfidenta i psa ogrodnika :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeus Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jesteście Panowie Rzenujacymi Frajerami ; tyle mniej wiecej wynika z Waszych prostych jak cep postów ! Padła prośba ze strony dziewczyny , a Wy sie o wynagrodzenie pytacie? ŻAL ! Jak na wache nie macie to sobie hulajnogi kupcie , pff, motocyklisci golasy życiowe ! Kompletnie bez luzu i poczucia humoru! Już na innych forach ta dyskusje linkuja jako przykład buractwa. Minimum kultury wymagało ewentualnie by Koleżance nie odpowiadać jak to było dla Was tak niesamowicie trudne wydarzenie ( i kosztowne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jesteście Panowie Rzenujacymi Frajerami Mam z goła inne odczucia. <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Rzenójonce w sumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 W sumie to jesteście poj**ani tyle wam powiem, frajery jedne... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 przej**ane, ida swieta. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No a u mnie sypie... hu**ia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi