ajriszkofi Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Gratulacje :buttrock: W Borkach obejrzymy? pozdro Jak będziecie chcieli, to obejrzycie. Może nawet już z ładnym wydechem. PS. teraz będę mogła mówić "V-ka to V-ka" ;) Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Nawet opijemy i spalimy gumę. :wink: NOŁ ŁEJ! Żadnego palenia gumy. Ale opić należycie - jak najbardziej. Ja będę na niej siedzieć, a Wy będziecie mnie polewać szampanem, jak na moto GP ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 fajny podoba mi sie, tez sobie takiego kupie ale w innym kolorze :P Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 fajny podoba mi sie, tez sobie takiego kupie ale w innym kolorze :P Do rozważenia jest jeszcze tylko czarny :P Yuby - będę w odzieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Gratulacje! niech służy dzielnie. :) pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Gratuluję! Bardzo ładna sztuka. Niech służy Ci długo i dostarcza dużo adrenaliny :) Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Do rozważenia jest jeszcze tylko czarny :P Yuby - będę w odzieży. srebrny i bordo tez widziałem w pełnych owiewkach :biggrin: ale najpierw trzeba sobie dograc sprawę ze wściekła pomarancza a potem dumać o V2 Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ostatnio na urlopie takim pojezdzilem. Do V-ki trzeba sie przyzwyczaic, ja czulem sie troche dziwnie, a moze to wina kaca byla. Gratki za dobry wybor. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 G R A T U L U J Ę ! ! ! I wiele frajny z lotów życzę ;) V`ka to V`ka :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 PS. teraz będę mogła mówić "V-ka to V-ka" ;) Zanim wyjedziesz gdziekolwiek, to ja najpierw poskrecaj heheh bo to wlasnie V-ka :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zanim wyjedziesz gdziekolwiek, to ja najpierw poskrecaj heheh bo to wlasnie V-ka :) Pzdr Jej pierwsza jazda będzie prosto do warsztatu, gdzie wymienią jej ogumienie, a ja wezmę w dłoń śrubokręt i poprzykręcam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ajrisz, jesteś z Warszawy, więc powinnaś uderzyć do Edzia o przeróbkę wydechu :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ajrisz, jesteś z Warszawy, więc powinnaś uderzyć do Edzia o przeróbkę wydechu :) Ech... jesteś kolejny... Dobrze, zaczęłam rozważać kupno ładnego seryjnego wydechu i oddanie go do Edzia. Ma jakiś cennik? :) PS. Boa - wiesz, że constrictor to zwieracz po łacinie, prawda? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A nie lepiej oddać seryjny do przeróbki? Będzie większą sensację wzbudzał przy odpalaniu :D :D :D Boa constrictor (łac) = Boa dusiciel :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A nie lepiej oddać seryjny do przeróbki? Będzie większą sensację wzbudzał przy odpalaniu :D :D :D Boa constrictor (łac) = Boa dusiciel :P Blond ze mnie czasem wychodzi :icon_mrgreen: I skupianie na konkrecie nie ogóle. Swoją drogą - mieć zwieracz o własnej nazwie... prawie jak mięśnie Kegla ;) Nawet jak seryjny, to i tak muszę kupić nowy, bo ten lekko poobijany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi