Jezyk Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 U mnie urlop na pierwszy piątek październikowy już zaklepany :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ludziska co tak cienko. Na październik wypadają tylko cztery motki i do tego wszystkie z wawy :icon_eek: Wolkana nie liczę :( - wiadomo... Nikt już się nie dopisuje? Tylko stary będzie trampek Jeżyka i cb Bubera?? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Bydzia, co prawda ze smutkiem, że w październiku, - ale się przykula :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 ja się pojawię bez względu na termin. o ile mnie tam kto chce widzieć ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja mam jednak nadzieje na jakieś piekne kolory karkonoskiej jesieni o których ktos już wspominał. aaa i może grzyby będą :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 No już lepiej :wink: Poczekajmy na gospodarzy niech rządzą :icon_biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 urlopu nie dostałam :banghead: trzeba kombinować L4 :bigrazz: chłopaki z warsztatu zapowiedzieli że na środę moto wyszykują więc powinnam się przyturlać z ekipą z wawy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ludziska co tak cienko. Na październik wypadają tylko cztery motki i do tego wszystkie z wawy :icon_eek: Wolkana nie liczę :( - wiadomo... Nikt już się nie dopisuje? Tylko stary będzie trampek Jeżyka i cb Bubera?? :eek: No i mój kanciak :bigrazz: Ja się nie dopisuję do żadnego terminu bo jak wspominałem na początku dostosuję się do większości. P.S. No i Wojtki pewnie będą FJą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Oby nas gospodarze tylko pomieścili bo widze że lista powoli sie rozszerza :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Może w przyszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Nie w przyszłym roku, tylko w pierwszy łykent października. Troszkę za duży wir w chałupie. Żeby nie było że nie mówiłem, to jest przewidziana wycieczka na piechtę, ok 2 godziny, także miejcie (jak chcecie) jakieś inne buty, czy coś. Będzie tylko lekko pod górkę :) Aha! I Pani Szefowa z nami nie jedzie, bo idzie do szkoły, ale będzie obecna wieczorem, spoko :D No, to używajcie resztek lata ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 No witam ponownie.... Patrzę za okno - leje.... wsiadam na moto - leje.... patrzę na prognozę - ma byc 5 stopni i lać, no to idę suszyć ciuchy.... ale... Słuchajcie, jak tak ma być, to nie wiem czy jest sens się tarabanić przez całą Polskę w zimnym deszczu? No autentycznie się obawiam że będzie dupówa, a w taką pogodę to cienko się jeździ..... Co o tym myślicie? Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) się obawiam że będzie dupówa, Nie u was :bigrazz: Wszędzie bym się jej spodziewał ale nie na SSSJ. No ale fakt - niech się wypowiedzą Ci co mają dalej :rolleyes: Edytowane 27 Września 2010 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Od czwartku ma się robić ładnie i łikend ma być słoneczny i całkiem ciepły. Ale jakbyście pojechali i zmokli, to nie mówcie, że to moja wina! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Prawde mówiąc jestem rozdarty bo z jednej strony super spotkanie a z drugiej lecze się po ostatnim weakendzie jeszcze. Może faktycznie Buber ma racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi