wolkan Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 (edytowane) Wierchowiną! :icon_mrgreen: to lepiej już wyjeżdżaj, dogonimy Cię na trasie :icon_razz: Edytowane 1 Września 2010 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 to lepiej już wyjeżdżaj, dogonimy Cię na trasie :icon_razz: :biggrin: :biggrin: I tydzień po, by dojechać do domu :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Normalnie loża szyderców :icon_mrgreen: :-> :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Normalnie loża szyderców :icon_mrgreen: :-> :notworthy: Gdzie tam :icon_biggrin: tylko znajomi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ale ja się jeszcze zemszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ale ja się jeszcze zemszczę... ...drwiąc z nich na stacji benzynowej jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Ale ja się jeszcze zemszczę... To już masz ten silnik? Może zrób przeszczep z XJ-ty? :biggrin: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Się dowiem w poniedziałek. Jak nie, to chyba u Juriego wykupię jakiś abonament ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Ale ja się jeszcze zemszczę... :icon_biggrin: :icon_biggrin: A jak? :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 hymm a ja niczym matata nie zauważyłam tematu, a na foteliku się nie gibam ;) Na samą myśl że Was zobaczę już mi się buzia cieszy :icon_mrgreen: więc i ja się do listy dopiszę: Październik: Jezyk+Karola wolkan Peterek Estrella Wrzesień: matata jeszua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Październik: Jezyk+Karola wolkan Peterek Estrella Wrzesień: matata jeszua miras - jeśli mnie gospodarze zaakceptują :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 (edytowane) Słuchajcie bardzo nie lubie pisać o takich sprawach ale..... Przed chwilką Paulina(Estrella) mi powiedziała że Wolkan miał wczoraj wypadek. Razem z Sylwią Ptaqa wracali z mazur i mieli zderzenie z ciężarówką. Naszczęście żyja. Sylwia ma złamaną ręke a Krzysiek złamana nogę z przemieszczeniem - czeka w szpitalu w Olsztynie na operacje. Edytowane 6 Września 2010 przez Jezyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 (edytowane) o fuck, :eek: nie tak mial się ten sezon zakończyć, Jezyk chyba nikt z nas nie lubi pisać o takich sprawach... Sylwia i Krzysiek trzymajcie się, złamana ręka i noga się zrosną, najważniejsze że jesteście w jednym kawałku. Edytowane 6 Września 2010 przez matata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Kurcze nie wiem co powiedzieć. :( Sylwia, Krzychu - trzymajcie się i wracajcie do zdrowia jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Sylwia już w domu, Wolkan czeka na operację, którą ma mieć dziś. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi