_Monter_ Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Taaaak, Buber ma racje. Mój taniec deszczu i zazdrości, że ja nie mogę ziścił się :icon_mrgreen: :icon_razz: :icon_mrgreen: A tak serio to na wiosnę już mogę wpisywać się na listę. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Taaaak, Buber ma racje. Mój taniec deszczu i zazdrości, że ja nie mogę ziścił się :icon_mrgreen: :icon_razz: :icon_mrgreen: A tak serio to na wiosnę już mogę wpisywać się na listę. No Monter doczekałeś się plusa. Jeszcze dwa i wpier... :wink: Tak na poważnie, ze mną jak z Jeżykiem. To znaczy rozdarty jestem. Mokro i blisko zera to dalekie od przyjemności, a na spacery po górach tym bardziej. Sam nie wiem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Proponuje poczekać z decyzją do jutrzejszego dnia - bedziemy mieli dokładniejszą i pewniejszą prognoze pogody na weakend bo ta która jest w tej chwili nie napawa optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Od czwartku już w miarę słonecznie, bynajmniej na północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 no co WY ? :( BUBER przecież nigdy racji nie ma :) My z Bydzi gotowi na wyzwania :) czekamy decyzji szefostwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (...) bynajmniej na północy AAAA..! nie zdzierżyłem! w temacie: zgadzam się, że jak nie będzie dobrej pogody, to po prostu te paręset km mogą zepsuć przyjemność z wizyty jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Dobra, to robimy tak: Ja w chacie na łykent i tak jestem, więc dla mnie OK. Kto chce przyjechać, niech się wpisze w czwartek wieczorem na forum, żebyśmy wiedzieli ile ludzi, co i jak przygotować, etc. Oby pogoda była, ale z drugiej strony, bez napiny :) W końcu ma być miło, nie ? Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Czas na jakieś decyzje... Z przykrością stwierdzam że niestety mnie nie będzie.:-( Mam nadzieje że spotkamy sie w przyszłym roku. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ja też odpuszczam, dziś z powodu irytacji na kapcia w furmance przyjechałem na roboty skutrem i pogoda wybiła mi ze łba koncept wyjazdu skutecznie :/ jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Bubery, mam nadzieję, że się nie obrazicie, ale mnie też nie będzie. Za oknem prawie zima w domu trochę roboty się nazbierało... Na wiosnę melduję się obowiązkowo :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ech, ja także muszę spauzować :crossy: i to nie wiadomo na jak długo :( Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jak nie będzie gnoić to wpadnę na chwilę podrzucić Wam przesyłkę od Wojtka i Agi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Siemka, Wcale bym się nie ździwił jakbym rano za oknem śnieg zobaczył :).. ... odpuszczam.. ale sobota w południe zapowiada sie pięknie.,. szkoda że o jeden dzień ta poprawa pogody się nie przesuneła. Pozdrowienia i mam nadzieje że wiosenny termin minie się z sesjami na zajęciach i będę mógł podjechać :). Tak więc trzymajcie się ciepło i do zobaczenia. Pozdrawiam. Edytowane 30 Września 2010 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Oki, no to zasadniczo widzę że odbój. Grzesiek - zaglądaj, jesteśmy w chacie. Bydgoszcz - co z wami chopaki? No i spoko, odbijemy sobie to na wiosnę. Będę tym razem, termin obgadamy w zimie (bo jak zwykle planujemy Mazury :D :D ) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 wyłamywać się nie będę ;) zobaczymy się na wiosnę :D Wolkan kuruj się bo kto będzie zdjęcia robił :icon_razz: pozdro for all trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi