Skocz do zawartości

VI SSSJ.

Buber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ludziska co tak cienko.

Na październik wypadają tylko cztery motki i do tego wszystkie z wawy :icon_eek:

Wolkana nie liczę :( - wiadomo...

Nikt już się nie dopisuje? Tylko stary będzie trampek Jeżyka i cb Bubera?? :eek:

No i mój kanciak :bigrazz:

Ja się nie dopisuję do żadnego terminu bo jak wspominałem na początku dostosuję się do większości.

P.S. No i Wojtki pewnie będą FJą?

Nie w przyszłym roku, tylko w pierwszy łykent października. Troszkę za duży wir w chałupie.

Żeby nie było że nie mówiłem, to jest przewidziana wycieczka na piechtę, ok 2 godziny, także miejcie (jak chcecie) jakieś inne buty, czy coś. Będzie tylko lekko pod górkę :)

Aha! I Pani Szefowa z nami nie jedzie, bo idzie do szkoły, ale będzie obecna wieczorem, spoko :D

No, to używajcie resztek lata ;)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

No witam ponownie....

Patrzę za okno - leje.... wsiadam na moto - leje.... patrzę na prognozę - ma byc 5 stopni i lać, no to idę suszyć ciuchy.... ale...

Słuchajcie, jak tak ma być, to nie wiem czy jest sens się tarabanić przez całą Polskę w zimnym deszczu? No autentycznie się obawiam że będzie dupówa, a w taką pogodę to cienko się jeździ.....

Co o tym myślicie?

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals