art Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Mam pytanie skąd mógłbym zdobyć logo MZ (nowe) w wysokiej rozdielczości bo chciałbym wydrukować je sobie na wprasce i umieścić na koszulce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 www.google.pl grafika - wpisz nazwe i szukaj ;) polecam naprawde sporo rzeczy tak znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTIS Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Witka! Jako,że firma nie jest polska zwróć uwagę, żeby nie przeszukiwać tylko polskich stron. Ja osobiści do wyszukiwania grafiki używam www.altavista.com w zakładce grafiki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 jak jeszcze szukasz loga mz to wieczorem zapodam linka albo daj maila to ci wysle. Ma byc eps, ai czy cdr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 1 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2004 ja tez chętnie skorzystam moj mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 1 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2004 no ja tez z checia skozystam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Kozik Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 Tak sobie pomyslalem ze moze w ogole mozna by sprobowac zorganizowac akcje robienia koszulek itp na potrzeby uzytkownikow forum. Z tego co wiem to wiele roznych for ma takie gadzety. Co sadzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 Tak sobie pomyslalem ze moze w ogole mozna by sprobowac zorganizowac akcje robienia koszulek itp na potrzeby uzytkownikow forum. Z tego co wiem to wiele roznych for ma takie gadzety. Co sadzicie ?? http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=12697 :D jak już będe ujeżdzał swoją maszyne to napewno zrobie sobie koszulke z logo MZ PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Kozik Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 Spoko !Bede probowal zamowic sobie taka forumowa koszulke :D W poscie mialem na mysli koszulke (bluze, nalepke, czapke, smycz) dla kacika MZ 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 mozna by sprobowac zorganizowac akcje robienia koszulek itp na potrzeby uzytkownikow forum. JA bym się zchęcią łapnął na taka koszulke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 a ja na bluze, koszulke i naszywke MZ Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Kozik Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 Mysle ze jak sie nas troche zbierze to zaczniemy dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Ja bym też chciał mieć jakąś fajną koszulke albo bluze MZ, albo jakiś dresik :D :D "markowe ciuchy MZ" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 popieram te Koszykli i naszywki ja sobie z braku laku to sam chaftuje logo MZ na kamizelce na pleckach he pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Ja tez bym sie pisal na oszulke z logo MZ :buttrock: i to bardzo chetnie ;) . Fajne logo mz jest na : www.motocyklemz.pl. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi