Dźwiedziu Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Czy przeciskanie się chopperem między katamaranami w korkach stanowi jakiś problem? Czy jakieś modele radzą sobie z tym lepiej/gorzej? Na razie znam tylko radę, że lusterka powinny przechodzić nad lusterkami osobowych, a pod dostawczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Zawsze najwiekszy problem to szerokosc kierownicy,luster,gmoli a reszta na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Nie wspominając o kufrach, sakwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 promień skrętu jest zazwyczaj problemem i ogólnie mówiąc "prowadzenie" wbrew pozorom np heritage duuużo lepiej idzie mieście niż np. marauder Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Czy przeciskanie się chopperem między katamaranami w korkach stanowi jakiś problem? ch. Generalnie nie. Jak sie nastawisz ze czasami trzeba troszke poczekac az Ci koles w puszce ustapi, dac po garach pustymi wydechami i pogonic klaksonem to spoko :crossy: :buttrock: No i jak masz kiere szersza niz 130 cm to juz moze byc maly problem :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Nie gotują się jeszcze bardziej jak się trąbi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Nie gotują się jeszcze bardziej jak się trąbi? gotują bo kto lubi jak sie na niego trąbi? ale jak masz "wygląd" to od razu przepraszają i zjeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Czyli duży może więcej... szkoda, ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Jak sie nastawisz ze czasami trzeba troszke poczekac az Ci koles w puszce ustapi, dac po garach pustymi wydechami i pogonic klaksonem to spoko A jak nie będziesz miał motura obwieszonego zbędnym złomem i frędzlami to nie będziesz musiał czekać tylko wszędzie się wciśniesz. Bo fabrycznie taki chopper to jest wąski tylko nie każdy o tym wie... :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Bo fabrycznie taki chopper to jest wąski tylko nie każdy o tym wie... :D z tego co wiem to chopper nigdy nie był "fabrycznie" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 No klasyczny chopper to nie :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 (edytowane) Czyli duży może więcej... szkoda, ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni :) Nom. Duży może więcej. Jeżdżę HD Electra Glide, cisnę w korkach bez problemu. Zeszłego sezonu objechałem w korku gościa na 1000RR. Przez 3 zestawy świateł prowadziłem. :icon_mrgreen: Gość się czegoś obawiał, wahał, albo nie potrafił. Kwestia nawyków i trzeba wiedzieć co obserwować w korku żeby nie wtopić. Moim moto fajno się jedzie w korku - ludzie widzą/słyszą takie bydle to kombinują, kierują, zjeżdżają...i zamykają okna. :icon_twisted: z tego co wiem to chopper nigdy nie był "fabrycznie" :icon_mrgreen: Słuszna uwaga. :clap: Te "fabryczne" to są SOFT CHOPPERY. :icon_mrgreen: Edytowane 31 Lipca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Czy przeciskanie się chopperem między katamaranami w korkach stanowi jakiś problem? Czy jakieś modele radzą sobie z tym lepiej/gorzej? Na razie znam tylko radę, że lusterka powinny przechodzić nad lusterkami osobowych, a pod dostawczych. Ja na swojej Penerze: http://otomoto.pl/honda-shadow-vt700-vt-70...e-M2120307.html Nie mam problemów... Jak widać, za 6900PLNów również i Ty możesz takowych nie mieć :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Bo fabrycznie taki chopper to jest wąski tylko nie każdy o tym wie... :D ...... Hmmmm i nie kazdy takiego widział :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dźwiedziu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Generalnie nie. Jak sie nastawisz ze czasami trzeba troszke poczekac az Ci koles w puszce ustapi, dac po garach pustymi wydechami i pogonic klaksonem to spoko :crossy: :buttrock: No i jak masz kiere szersza niz 130 cm to juz moze byc maly problem :icon_mrgreen: To dołączam miarkę do zestawu oglądania motocykli przed zakupem :P ale jak masz "wygląd" to od razu przepraszają i zjeżdżają Siłka już jest w moim planie zajęć od pewnego czasu ;D ...... Hmmmm i nie kazdy takiego widział :icon_mrgreen: Motocykl - UFO? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi