DexterGdynia Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 B-> Teoria za 1 -> jazda za 6 ;] :D wiem wstyd :DA-> Teoria za 1 -> jazda za 2 :] :D z tego co słyszałem po egzaminie na kat "A" to bolesna prawda jest taka, że jak wyjedziesz na miasto masz zdane na 95% ;] powodzenia wszystkim nowym zdającym ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kysa275 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 ABC-wszystko za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brbn Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 B za drugim 6 lat temu, natomiast A za pierwszym kilka dni temu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neno Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 MI się udało za pierwszym ale topstare czasy były, teraz ciężko było by to chyba powtórzyć, trzeba by się ostro przyłożyć! Cytuj https://www.facebook.com/PrzezSwiat.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0l0R Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 A i B zarówno Teoria i Jazda za 1 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 A i B za pierwszym. Maluchem i WSK 175, ale to było jakieś 24 lata temu , więc nie ma sie czym chwalić. Teraz jest dużo ciężej. Mój syn już dwa razy podchodził do praktyki z B i negatywnie. Nie wiem czy dzisiaj zdałbym za pierwszym na sam. os. i na motor... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofpn Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 ABCE wszystko za pierwszym razem. Stres był tylko przy egzaminie na B. Potem to już z górki.Moim zdanie trzeba wybrać naprawde sprawdzone i solidne szkoły jazdy i bedzie wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 A za pierwszymB za trzecim :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmer Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 A2 za trzecim. Nie ma się co o tej paradzie dla cyrkowca wypowiadać :) Za pierwszy razem oblałem, bo nigdy motocykla jaki był w WORD nie tykałem, szkoliłem się na XJ6, za drugim podejściem egaminator stwierdził, że przy przeszkodzie niby wjechałem gmolem na pachołek, lecz ten stał tak jak był. A za trzecim razem już wyszło na luzie, po prostu przyszedłem tak jakbym sobie miał te figury robić w szkole jazdy. Plac był stresem nadal małym, ale na mieście to już czułem się jak w domu. Na B może kiedyś zrobię, ale nie jestem w stanie zaakceptować puszki i twierdzę, że tym się nienaturalnie jeździ. Wolę mieć sprzęgło w ręce, hebel także i zmianę biegów w nogach i możliwość zmieszczenia się wszędzie ;) No i nie potrzebuję puszki, bo ani nic nie wożę prócz plecaka, a tym bardziej wydawać na paliwo, bo pedałuję na rowerze. A jak nastanie zima to mam komunikację "wiejską". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 A - 31 lat temu za 1 razem, B - 3 lata temu za 2 razem - egzaminator może i puściłby mnie za 1 razem ale stwierdziłem że nie będę robił z siebie nieudacznika. 31 lat temu egzamin był bardzo prosty - ósemka z wyciąganiem lewej lub prawej ręki, start i zatrzymanie. Wtedy był prosty - ale trwa do dzisiaj...a niektórzy o tym zapominają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netbike24 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 A i B za pierwszym ale to były inne czasy :blink: tak jak pisze minolcia, dodam tylko..... że pamiętam jak na egzaminie dali nam moto już z hydraulicznymi hamulcami nie trudno sobie wyobrazić co się działo :biggrin: a i była to chyba jakaś V (bdb hamowanie silnikiem ). Także ogólnie kto się nie wywrócił wtedy to zdał :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman144 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Kiedyś było łatwiej, ale nie za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A 2x za pierwszym, B za drugim :icon_biggrin: Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMajka Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zdałem A i B za pierwszym razem. B jakieś ponad 5 lat temu, natomiast A jakiś rok temu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oemb Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A za pierwszym jeszcze na" wuesce" , B za drugim na kaszloku 126p,trochę ten czas zapieprza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi