Slider_600 Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 W papierach stoi że rok produkcji to 1999r. Poza tym na tyle co motocykli widziałem to sc28 od 33 nie problem odróżnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Chłopie weź się ogarnij i przestań już wydziwiać. Podajesz dane z ramy a nie możesz pstryknąć zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Vector bo ten motocykl to jak Yeti :D Wszyscy slyszeli ale nikt nie widzial :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Chłopie weź się ogarnij i przestań już wydziwiać. Podajesz dane z ramy a nie możesz pstryknąć zdjęcia? Bo pewnie chce go nabyć i na razie się upewnia czy to naprawdę diament. :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ja będziecie do niego jakieś pielgrzymki organizować, to ja się piszę. Napiszcie tylko czy będziemy pod nim kwiaty czy inne ofiary składać. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No, Slider, co tam słychać? Masz zamiar doprowadzić temat do końca? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Zajebiście na tym mono wahaczu wygląda. Pasuje tez od vfr-y Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi