Vector Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Kamikazze, Evoblade z tego co wyczytałem już dawno dawno temu to nie żadna oficjalna produkcja Hondy. Zapaleni na punkcie Blade'a angole ją wyprodukowali i z tego co wiem i czytałem to nie jest to oficjalny wypust Hondowski. A poza tym, nawet jeśli jego kolega ma Evoblade'a to gratuluję zasobności kieszeni :biggrin: Proszę: http://www.jbdesignonline.co.uk/fireblade/pages/evo.html Każdy z nas może mieć Evoblade'a :wink: Gdzieś na forum to już się przewinęło, zupełnie inne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Kamikazze, Evoblade z tego co wyczytałem już dawno dawno temu to nie żadna oficjalna produkcja Hondy. Zapaleni na punkcie Blade'a angole ją wyprodukowali i z tego co wiem i czytałem to nie jest to oficjalny wypust Hondowski. A poza tym, nawet jeśli jego kolega ma Evoblade'a to gratuluję zasobności kieszeni :biggrin: Proszę: http://www.jbdesignonline.co.uk/fireblade/pages/evo.html Każdy z nas może mieć Evoblade'a :wink: Gdzieś na forum to już się przewinęło, zupełnie inne info. Mi tam ryba, pokemon to pokemon i tyle :icon_razz: Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Powiedział właściciel włosko austryjackiego składaka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slider_600 Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Wszystko fajnie tylko, że evo to to nie jest na 200% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Ten Evo to był taki offtop :) Jak będziesz miał okazję poprosimy zdjęcia. A silnik z tamtych zdjęć już na dzień dobry wygląda na fabryczny. A fabrycznie na pewno w takiej wersji nie wychodziły. Koleś się pewnie nawipe*dalał białego i świruje. Zaproś do tematu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slider_600 Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Pogadam z ziomkiem, może najpierw zakręcę kilka fotek. A co do wytrysku limitów... Moja kawa też ma na plastikach napisane "limited edition" coś w tym jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) Ok, tylko co z Doohan Limited Edition V0005 ma evoblade???? Ogarnij mocowania silnika (na belce ramy jakieś 30cm od główki) czy wyglądają jak przespawane. Przy swapie silnika na XX ( trza było je, o ile dobrze pamiętam)przespawać. Yuby do SC28 mono z VFR750 podchodził bez większych przeróbek.Mocowanie amora też pasowało. Na SP Ernest wsadził do 900RR monowahacz z RC36I....ekipa z PJP zrobiła kilka takich przeróbek, budując streety i przy opisie któregoś z nich w ŚM stwierdzili,że wszystko prosto podchodzi, wymaga tylko dotoczenia dystansów. W sumie fajny pomysł na jesienne wieczory: przód z SP2 + rama z plastikami SC28 (pierwsze roczniki) + piec z gaźnikowego XXa + tył z RC36II z felgą z RC36I :) Oryginalny lakier, progresywne sprężynki, dobry amor z tyłu, kilka pierdół, tłumik Jardine wypuszczony a-la MOTO GP, dobry amor skrętu, nakładka na tylne siedzenie, albo jednoosobowy, racingowy tył i w efekcie "wilk w owczej skórze" ;) Edytowane 20 Lipca 2010 przez DEALER Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Tyle,ze FireStorm miał monowahacz z VFR800 (obydwa mają seryjny wahacz łożyskowany w bloku silnika a nie w ramie, jak SC28/33 czy RC36 I/II). Przypuszczam,że ten z 800tki podejdzie do f4/f4I, ale to tylko intuicja ;) W kazdym razie takie tematy - fajne puzzle prawie plug&play ;) Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slider_600 Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Wyczaiłem coś takiego na ramie... Honda CBR 900 RRT, co to może oznaczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Chyba wszystko co chcemy wiedziec o Evoblade Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Wszystko w temacie. Jak znajdę jeszcze angielską stronkę poświęconą właśnie Evoblade'owi to wkleję. Więcej typowo technicznych danych i informacji tam jest. Chociaż pewnie i tak się nikomu nie przydadzą :wink: Co do tematu - :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slider_600 Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 YUBY, ale to co przytoczyłeś z forum fajera nie wyjaśnia tego T, bo skoro moto jest z 1999r. to powinno być CBR900RRX a jest T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 rrt to zwykły blady http://belfast.gumtree.com/belfast/93/55707393.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 YUBY, ale to co przytoczyłeś z forum fajera nie wyjaśnia tego T, bo skoro moto jest z 1999r. to powinno być CBR900RRX a jest T. Bo RRT oznacza 1996 :D Jeszcze z tego wyjdzie jakiś "niebity" składak po kradziejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 heheheh.......może V005 to oznaczenia z crash-testów :D V-zderzenie czołowe 005 numer próby ;) Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi