Arni Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Szczególnie jak przeskoczy rozrząd - wtedy na pewno skuteczny... Motocykla się nie odpala "na zapych" Możesz sprecyzować czemu nie na popych i czemu przeskoczy rozrząd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 a ja się spotkałem, wszystko też zależy w jakich warunkach moto było trzymane. P.S. Moje po zimie odpala od strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 a ja się spotkałem, wszystko też zależy w jakich warunkach moto było trzymane. To co napisałeś nie ma teraz sensu bo ktoś wys*ał mojego posta :). Ale drugi raz nie będę tego pisał. Lachę kładę. Widocznie moderatorom bardzo zależy żeby "ciemna masa" cały czas wierzyła w te wszystkie zabobony. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Możesz sprecyzować czemu nie na popych i czemu przeskoczy rozrząd? Generalnie bardzo bym nie radził brać motocykla na pych. W ubiegłym roku miałem feralną sytuacje - mianowicie przestawiłem rozrząd w silniku. Motocykl nie chciał normalnie odpalić, a spieszyłem się do pracy...na myśl przyszło mi tylko jedno- właśnie wzięcie go na pych. Niestety przestawił się dokładnie łańcuszek rozrządu (całe szczęscie nie pogiął zaworów) więc wystarczyło go TYLKO ponownie ustawić. Wcześniej byłem przekonany iż ten problem dotyczy tylko dieslów, jednak w silniku benzynowym sprawa może wyglądać podobnie! Najlepsze rozwiązanie -tak jak proponują koledzy - wymiana akumulatora Takich postów mogę Ci tu wrzucić naście - każdy jeden to autopsja konkretnego usera FM... Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi