Gość Kudłata Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Szkoda będzie to przegapić :icon_mrgreen: może po TYCH Borkach poznam jeszcze co we mnie drzemie :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witajcie- też zawitam w Borkach , będę jechać "na ogonie" Szuberto i wcisnę mu sie do domku :icon_twisted: do zobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 To i ja się dopisze :P 1. Szuberto - 1 domek 2. Igor - 1 domek 3. Adam - 1 domek 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (byc moze z opcja zamiany na pokoj w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz i Yuby - 1 domek 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Gronoszowa - w łóżku, obok tego, do którego u kogoś wciśnie się Ajrisz 12. Pietra i Złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 1. Szuberto - 1 domek 2. Igor - 1 domek 3. Adam - 1 domek 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (byc moze z opcja zamiany na pokoj w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz i Yuby - 1 domek 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Gronoszowa - w łóżku, obok tego, do którego u kogoś wciśnie się Ajrisz 12. Pietra i Złota 13. Grass - 1 domek Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 1. Szuberto - 1 domek 2. Igor - 1 domek 3. Adam - 1 domek 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (byc moze z opcja zamiany na pokoj w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz i Yuby - 1 domek 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Gronoszowa - w łóżku, obok tego, do którego u kogoś wciśnie się Ajrisz 12. Pietra i Złota 13. Grass - 1 domek 14. Pepe - 1 domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 1. Szuberto - 1 domek 2. Igor - 1 domek 3. Adam - 1 domek 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (byc moze z opcja zamiany na pokoj w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz i Yuby - 1 domek 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Gronoszowa - w łóżku, obok tego, do którego u kogoś wciśnie się Ajrisz 12. Pietra i Złota 13. Grass - 1 domek 14. Pepe - 1 domek 15. Badger - jadę sam, całego domku nie potrzebuję, mam nadzieję, że ktoś mnie przygarnie Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Tez bede o ile czas pozwoli. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Weź Staszka Gronkę i Ajrisz, będzie tak rodzinnie. Tak, będzie idealnie. Tylko po co nam ta Gronka to nie wiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Tak, będzie idealnie. Tylko po co nam ta Gronka to nie wiem ;) pierwsze moje skojarzenie, po co mi ten szczyl ;) Oscar rezerwuj domek dla dziewczyn i mnie Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 pierwsze moje skojarzenie, po co mi ten szczyl ;) No jak to po co? Oscar rezerwuj domek dla dziewczyn i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 1. Szuberto - 1 domek 2. Igor - 1 domek 3. Adam - 1 domek 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (byc moze z opcja zamiany na pokoj w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz i Yuby - 1 domek 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Gronoszowa - w łóżku, obok tego, do którego u kogoś wciśnie się Ajrisz 12. Pietra i Złota 13. Grass - 1 domek 14. Pepe - 1 domek 15. Badger - jadę sam, całego domku nie potrzebuję, mam nadzieję, że ktoś mnie przygarnie 16. Olcyk - szt. 1. - a w którym domku wyląduję, to zależy od rozwoju sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudłata Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Pod domkiem też można spać :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Pod domkiem też można spać :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: wtedy płatne 150 % bo jest się na świeżym powietrzu. :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 ...... dokładnie ..... klimatyczne jest drogie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 z kotami?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi