GRASS Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 (edytowane) To wykruszanie się to chyba tradycja u niektórych ;) :bigrazz: . Do zobaczenia od soboty. Edytowane 23 Września 2010 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 To wykruszanie się to chyba tradycja u niektórych ;) :bigrazz: . Do zobaczenia od soboty. Będziemy Cię wyczekiwać :icon_biggrin: Ps.Mmm śpisz na podłodze. :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 bedzie ktoś może na VFR800 bo przymierzam sie do zakupu takiego sprzęta i chetnie bym zasięgną troszke info? Zlot VFR-ek w tym samym terminie w Białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 eee to wszystkich na VFRach wymniecie tam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Będziemy Cię wyczekiwać :icon_biggrin: Ps.Mmm śpisz na podłodze. :icon_razz: Coś marnie. Szymański się chwali, że ma prawie 40.000 uczestników, a tu na wielki, forumowy zlot, trudno zebrać dwudziestu. Więc jak to jest? 0,5% nie jest uczestnikami tego forum? Czegoś tu nie rozumiem. Pewnie za młody jestem. Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 (edytowane) ja odpadam :( Ale do zobaczenia za rok :crossy: Udanego! :flesje: Edytowane 23 Września 2010 przez gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 kurcze juz nie pamiętam jak tam było normalnie pościel w domkach była i jakieś koce? bo nie wiem czy ładować śpiwory, farelkę biorę nie ma bata na kacu może troszkę telepać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ja tak czy tak spiwor biore, bo aura nie rozpieszcza noca. A malo uczestnikow, bo nie wszscy wiedza o zlocie (nie kazdy zaglada do tego dzialu). Zapewniam Cie mongor, ze tlumow nie trzeba zeby bylo wesolo ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ps.Mmm śpisz na podłodze. :icon_razz: To nie jadę :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Zrobiło nam się puste miejsce w domku, więc zapraszamy 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar i Yubcio - 1 domek 5. 6. 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek, Jeżyk i modek - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10. Cosmoo - ??? NIEWIADOMA ??? 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek tylko z soboty na niedzielę 13. Wojtek-rr-? 14. Tatakis, Belgu - 1 domek 15. wilku21 - 1 domek ?????? 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek,pelno 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. Maro - cały 1 domek 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez, Mariusz 1 domek 27. Greedo - domek Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 To nie jadę :evil: ja tez nie jade :( mam kaszel i wędrujące jądro.... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) kurna przegląd mi się skończył jadę przed wyjazdem podbić, mam nadzieję że dowodu mi nie zabiorą, tak czy siak jakoś dojadę :crossy: obiecałem zonie że ją kiedyś zabiorę na taki zlocik więc muszę dotrzymać słowa. Edytowane 24 Września 2010 przez ekimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KITKA Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Witam Wszystkich Zlotowców :buttrock: Może to trochę spóźnione info, ale nie miałem do tej pory czasu. Tak więc dzwoniłem do Borek i jest to info na 100%: 1. domki cena 120 zł domek 2 łóżka pojedynki + wersalka, 3. pościel i koce :clap: , 4. sztućce+ talerzyki+szklanki :clap: 5.woda ciepła+ zimna, :clap: 6.Sklep GS, :flesje: 7. Las + grzyby 8. 400m do jeziora :clap: ZABIERAMY FARELKI !!!! :evil: DOBA OD 16.00 :clap: Pozdrawiam i do zobaczenia :buttrock: ---------------------------------- :crossy: Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozy Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wpisów na ten temat chyba jeszcze nie było... ale zbieram od wczoraj info na temat okolicy i wartych zobaczenia miejsc. Jak będą chętni - plan na wycieczkę będzie przygotowany :biggrin: ......i co do zabawy w pełnym rynsztunku - obiecałam gumę do skakania :bigrazz: - będzie! Do zobaczyska :flesje: Z tego co sie orientuję to w ten weekend Tomaszowie w "samochodówce" klub Weteran organizuje wystawkę motocykli zabytkowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Z tego co sie orientuję to w ten weekend Tomaszowie w "samochodówce" klub Weteran organizuje wystawkę motocykli zabytkowych... Racja: http://www.nasztomaszow.pl/kultura-rozrywk...rych-motocykli/ Długo otwarta :) - pewnie zdążymy... PS. ul. Legionów 47 w Tomaszowie M. Edytowane 24 Września 2010 przez Szuberto Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi