MariuszJ Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Mamy już 3 butelki. :wink: spoko, spoko bez pośpiechu na razie tylko dwie ja kupie w dzień wyjazdu lub na miejscu u mnie pełna butelka nie przeżyje dłużej niż dzień Klod może potwierdzic :icon_razz: A w sumie to nie rozumiem jak można miec zaległą butelkę w barku...* :biggrin: to znaczy, że jak? Mamy pic to czego do tej pory nikt nie chciał wypic??? CO Ty nie powiesz? Naoglądałeś się obrazków i teraz fantazja ułańska ponosi? :icon_mrgreen: Chyba dalej sięga niż czasów ułańskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Chyba dalej sięga niż czasów ułańskich Nie, no cos Ty ? :eek: Wtedy to sie chyba takie cus metalowe miedzy nogami zakladalo :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Tylko mineralną. Po wódce widzę wszędzie pluszowe zabawki. :icon_mrgreen: Padłam :D :D Specjalnie przywiozę dla Ciebie pluszaka, żebyś po mineralnej mógł go zobaczyć :D Po co się "wysilać" po promilach ? :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Czy wiesz za co ja cię szanuję, Franz? Bo ty jesteś gość. Ty nie mógłbyś być ani szpiegiem, ani kapusiem, ani złodziejem. Z tobą można albo tak, albo tak... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Gołolatacze muszą jednak odwołać udział w niniejszej imprezie, w związku z czym pozycja 22 pozostaje wolna. 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Andzia, Monia - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Jaquzie (& women) , Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Kropka- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. PriweR 1 domek (cały zajęty) jeżeli termin to ostatni weekend września 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 1. Waldi- szukam wolnego wyra Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez DZIADU Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Specjalnie przywiozę dla Ciebie pluszaka, żebyś po mineralnej mógł go zobaczyć interesujące, chyba też przerzucę się na mineralną... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Andzia, Monia - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Jaquzie (& women) , Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Kropka- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. PriweR 1 domek (cały zajęty) jeżeli termin to ostatni weekend września 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 1. Waldi- szukam wolnego wyra Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Byłem w Borkach na mały rekonesans przed spotkaniem i muszę powiedzieć, że wrażenia jak najbardziej pozytywne (oprócz sinic w zalewie Sulejowskim :icon_evil: ) W smażalni " U Piotra" zjadłem najlepszego, świeżutkiego suma i uprzedziłem, że "'we'll be back" z rzeszą wyglodniałych motocyklistów. Poproszono mnie grzecznie, żebym ich uprzedził kilka dni wcześniej, coby dla wszytkich chętnych starczyło. Tak sobie myślę, że wędzony sum jako rybka o odpowiedniej tłustości byłaby doskonała jako podkład pod czystą żołądkową, lub inne zacne trunki. No może poza tequilą (swoją drogą widziałem świetny sposób picia tequili u Dr Hause'a na organizowanym przez niego wieczorze kawalerskim - założę się, że spróbujemy :biggrin: ). no to mniam i do zoo :) Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Szkoda, że nie wziąłeś od "Piotra" jakiegoś numeru, bo ja gdzieś posiałem wizytówkę. Zalew od paru lat jest zasyfiały i nikt nie stara sie nic z tym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ależ jak mógłbym nie wziąć :icon_biggrin: Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Po drobnych zmianach: 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Jaquzie (& women) , Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Kropka- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. PriweR 1 domek (cały zajęty) jeżeli termin to ostatni weekend września 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 1. Waldi- szukam wolnego wyra Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudłata Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 też chętnie wpadne, tylko musi mnie ktos przyjąć pod dach :flesje: :biggrin: , moge spac na materacu. Gdyby ktos z Was mial wolny kąt to dajcie znac wczesniej na PW najlepiej, bo jak nic sie nie znajdzie to raczej nie pojade. Pozdro Materac,podusia i piękna noc pod gołym niebem...... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Po drobnych zmianach heh, się dopatrzył :icon_twisted: to odbieram swój domek :D 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Jaquzie (& women) , Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. PriweR 1 domek (cały zajęty) jeżeli termin to ostatni weekend września 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 1. Waldi- szukam wolnego wyra Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaami112 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Materac,podusia i piękna noc pod gołym niebem...... :lalag: Tylko troszke zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zaaplikujesz odpowiednia dawke to bedzie ci cieplo. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi