Vector Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 (edytowane) Właśnie dotarł towar :) Bardzo fajny i wygląda na bardzo solidny sprzęt. Za jakiś czas sprawdzę jak się sprawdzi w praniu. Edytowane 28 Lipca 2010 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Wyważarka za 330PLN? Moja kosztowała ok 90PLN: - 4 łożyska po 10PLN - kantówka 50mm 8PLN - toczony pręt ze stożkami 40PLN - garść wkrętów za darmo z pudełka w komórce :) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Etam :) Zapomniałem, że nie mam łyżki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam. Monter - gdzie zmieniasz opony , ze masz montaz w cenie? (jaki warsztat?) Musze laczki zmienic, a chcä w warsztatach za 2xDunlop K555 + detki i robocizne od 325€ do 414€. Pozdro Ja zmieniam w KLIK Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 A więc... BEZNADZIEJNY KU*WA SYF :icon_exclaim: Ściągarka jest tak beznadziejna, że rzygać się chce :icon_exclaim: Tak popie*doliłem tylną felgę, że chyba będę płakał :icon_evil: :banghead: Najgłupszy zakup w moim życiu. Tym się po prostu nie da ściągnąć opony. w ogóle jest za mała. W pi*du ze syfem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 A więc... BEZNADZIEJNY KU*WA SYF :icon_exclaim: Ściągarka jest tak beznadziejna, że rzygać się chce :icon_exclaim: Tak popie*doliłem tylną felgę, że chyba będę płakał :icon_evil: :banghead: Najgłupszy zakup w moim życiu. Tym się po prostu nie da ściągnąć opony. w ogóle jest za mała. W pi*du ze syfem! Da się i to w miarę szybko ale trzeba sporo potrenować i nie zapominać o osłonkach na ranty felgi które należy osobno zakupić. Najważniejsza jest cierpliwość i "nic na siłę". Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Piotrze, rant tego gówna zdaje mi się powinien opierać się na rancie, jednak felga "wpada" do środka, nie zauważyłem, że wystające śruby ocierają się o felgę... Mam wrażenie, że to nie pod ten rozmiar felgi jest obręcz ściągarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Piotrze, rant tego gówna zdaje mi się powinien opierać się na rancie, jednak felga "wpada" do środka, nie zauważyłem, że wystające śruby ocierają się o felgę... Mam wrażenie, że to nie pod ten rozmiar felgi jest obręcz ściągarki. Dlatego pisałem o cierpliwości. Na początku należało delikatnie przymierzyć do felgi i powinno się opierać na zatoczeniu felgi, ośka centrująca nie pozwala na jej przesuwanie. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dlatego pisałem o cierpliwości. Na początku należało delikatnie przymierzyć do felgi i powinno się opierać na zatoczeniu felgi, ośka centrująca nie pozwala na jej przesuwanie. No właśnie nawet ta ośka centrująca jest do dupy bo trzeba ją dodatkowo gruuuubo czymś owijać, żeby koło nie było luźne. Jak będę miał chwilę, zrobię zdjęcia. PS. Piotrze, jak byś zobaczył to ścierwo, zdanie byś zmienił :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 No właśnie nawet ta ośka centrująca jest do dupy bo trzeba ją dodatkowo gruuuubo czymś owijać, żeby koło nie było luźne. Jak będę miał chwilę, zrobię zdjęcia. PS. Piotrze, jak byś zobaczył to ścierwo, zdanie byś zmienił :wink: Nie jesteś pierwszym naciągniętym piękną reklamą i malutkim zdjęciem- taki jest urok netu. Masz rację ale już zakupiłeś i teraz są dwa wyjścia : 1.Komisyjnie zniszczyć dokumentując i opublikować fotki w necie 2.Przystosować do własnych potrzeb (dużo czasu i kilka elementów trza dorobić) Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Absolutnie przystosowywać nie będę :) Jutro zaczynam obdzwaniać zakłady lakiernicze :wink: Mam nauczkę na przyszłość :banghead: Nigdy, ale to nigdy już nie będę próbował zmieniać opon na własną rękę. Ale zdjęcia zrobię, opiszę, sami zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Nie jesteś pierwszym naciągniętym piękną reklamą i malutkim zdjęciem- taki jest urok netu. Masz rację ale już zakupiłeś i teraz są dwa wyjścia : 1.Komisyjnie zniszczyć dokumentując i opublikować fotki w necie 2.Przystosować do własnych potrzeb (dużo czasu i kilka elementów trza dorobić) Przychylam, się do pkt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ale lipa. Powiem szczerze, że po zobaczeniu zdjęcia można się spodziewać takiej "skuteczności". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Wieczorem wrzucę filmiki, jak mam załatwioną felgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 kto by sie nie wkur.il. Dosc sporo kasy wydanej, zniszczone felgi... Uczucie, ze zostalem nieco oszukany, bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi