szramer Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 własnie wróciłem z hamowni gdzie testowana ledwie dotartą maszyne(suka 600 2004 model) P.Szkopka ,łosz co za dzwiek sprzeta pracującego na 16 tys obr/min :) :D sprzet był sprawdzany ,zanim zostanie poddany tuningowi do PC Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Wszystko OK, ale i tak wole odglos mojej na wolnych obrotach 8) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Wszystko OK, ale i tak wole odglos mojej na wolnych obrotach 8) :D Prosimy o więcej szczegółów :D :) O czym ( o kim ) mowa :?: :?: ZbychoXJR1300 www.jim.siedlce.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 tylko czekałem który sie do tego niesprecyzowania doczepi. Tym razem pierwszy był zbychu i dla nie wytłumaczenie :D Chodziło o Yamahę FZX 750 Fazer :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 A po co Szkopkowi 600? Będzie jeździł też w tej klasie?Nota bene Szkopek to dla nie ostatni gnojek i dostanie w tym roku porządne wciry od Pawelców. Spiorą skórę temu pacanowi i megalomanowi. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ... no comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 domin znowu się naprałes i wzieło Cię na wywyody... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 domin znowu się naprałes i wzieło Cię na wywyody... :mrgreen: a co chodzi? jakie "wywyody" :mrgreen: Przecież Szkopek smiga w tysiączkach. więc się spytałem po co mu 600 i czy się będzie ścigał w tej klasieA zdanie o Szkopku mam, jakie mam, bo byłem świadkiem jak zwyzywał od ch... głównego mechanika konkurencyjnego teamu, faceta starszego od tego szczyla o 30 lat... A potem ruszył z pięciami na ojca jedego z polskich zawodników, na co patrzyło kupę zawodników z całego świata i nie wiedzieli co się dzieje (może myśleli, że to polski taniec zagrzewania się do walki, coś w stylu nowozelandczyków w rugby :? )pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 No teraz po trzeźwemu to wszystko zrozumiałem (Tez wczoraj mnie "zawiało" ) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_S_F Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 a ja jestem ciekaw jak z mocą tej suki?? trzyma to co podają katalogi?? bo jakoś w to wątpie...tak samo jak było z hamowaniem nowych modelów R1,CBR1000RR,GSX-R 1000 i Kawy 10 śrenio między 10 a 15 koni polnych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 nawet mniej mają niz 10 czy 15 , stary model r1 ma 125km, a nie jak podają w folderach po 150 :D zobaczym ile mu wyjdzie jak go zrobią :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 No teraz po trzeźwemu to wszystko zrozumiałem (Tez wczoraj mnie "zawiało" ) :mrgreen: Spoko pegier, "zawianie" to moje drugie imię :mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Mam brata :mrgreen: :arrow: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 nawet mniej mają niz 10 czy 15 , stary model r1 ma 125km, a nie jak podają w folderach po 150 A nie mierzyli na kole ? Pewnie tak - stąd różnica. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_S_F Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 więc na jakiej podstawie są podawane dane w katalogach?? jak są mierzone te silniki? na hamowni silnikowej,obciążeniowej czy intercyjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi