pawi552 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 witajcie nie zdałem na karte motorowerową w szkole i chce zdać w automobil klubie Radomskim i na tamtym egzaminie ma byc 20 pytań i praktyczny zdawał tam ktos może ?? trudne były pytania?? i jaki miałby być praktyczny czyli 8 slalom i ruszanie pod górę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 wydaje mi sie ze praktyczny to nie tylko 8 i slalom ale tez jazda po miasteczku ruchu drogowego, czyli znaki i takie tam :) Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 nie ma jazdy po mieście. http://lmgtfy.com/?q=Regulamin+Egzaminu+na...torowerow%C4%85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Trzeba mieć naprawdę ciężką głowę żeby w szkole nie zdać na kartę motorowerową , trzeżwy byłeś ? A w szkole nie możesz jeszcze raz spróbować , szkoda pieniądze wydawać na kartę motorowerową :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Rider Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Jeśli naprawde nie zdałeś na kartę motorowerową, to pomyśl o czymś innym niż pojazd silnikowy - na przykład rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Czemu tak twierdzisz? U mnie w szkole test przygotowywała policja i policja też go sprawdzała, dopuszczalny był tylko jeden błąd. Potem praktyka na starym, ledwo jeżdżącym chińskim skuterze. Egzamin wyglądał tak, że mieliśmy miasteczko rozłożone na szkolnym boisku, a obserwował nas egzaminator z WORDu i policjant. Naprawdę nie było tak łatwo zdać. Na temat: U mnie praktyczny z tego co pamiętam to: włączenie się do ruchu, skrzyżowanie równorzędne na którym skręcasz w prawo (trzeba się obejrzeć), znak nakazujący objechanie go z lewej strony, stop, 5 ósemek, łuk i koniec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Nie jest trudniejszy :buttrock: Pisałem to w kontekście postów poprzedników. Konkretnie chodzi o to, że można zdawać tak jak ja to opisałem, a można też zdawać tak jak w jednej ze szkół w moim mieście - egzamin w środku stycznia, tylko teoretyczny, na dodatek przygotowany przez "panią od techniki" kilkanaście lat temu i od tego czasu cały czas ten sam czyli de facto nawet przepisów nie trzeba znać, a co dopiero umieć jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Czemu tak twierdzisz? U mnie w szkole test przygotowywała policja i policja też go sprawdzała, dopuszczalny był tylko jeden błąd. Potem praktyka na starym, ledwo jeżdżącym chińskim skuterze. Egzamin wyglądał tak, że mieliśmy miasteczko rozłożone na szkolnym boisku, a obserwował nas egzaminator z WORDu i policjant. Naprawdę nie było tak łatwo zdać. Na temat: U mnie praktyczny z tego co pamiętam to: włączenie się do ruchu, skrzyżowanie równorzędne na którym skręcasz w prawo (trzeba się obejrzeć), znak nakazujący objechanie go z lewej strony, stop, 5 ósemek, łuk i koniec :D Teraz utwierdziłeś to że powinny wejść " te nowe przepisy " bo po zdaniu nawet tej karty motorowerowej , taki ktoś nie ma żadnego pojęcia jak jezdzić po drogach publicznych , i mało tego nigdy tego nie robił .Jeżdzenie po szkolnym boisku z ustawionymi znakami na pewno nikogo nie nauczy jak zachowywać się choćby na skrzyżowaniach :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Korzystajac z tematu motorowerow - zeby przeszedl przeglad musi miec to lusterko? Jak motorynka nie miala (chyba) lusterka to musi miec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Karta motorowerowa? Egzaminator spieszył się na imieniny syna i wszystkim podstemplował jak leci, a kolega to nawet miał dwa złote odciśnięte z tyłu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi