kamikazemario Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Niespodziewanie zaczęło mi coś chrobotać spod pokrywy sprzęgła. Raczej to nie kosz bo dźwięk to nie szum tylko bardziej takie chrobotanie i znika po wciśnięciu klamki. Może mi ktoś podpowiedzieć jakie to łożysko i skąd je wziąć, omijając oczywiście pana Hąde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Aż tak mocno chrobocze , że trzeba wymieniać? Całkiem normalne w tym modelu. Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Wyglada mi na lozysko wyciskowe sprzegla i raczej mysle ze Chady nie ominiesz. Tyle ze chrobot nie musi ci pzeszkadzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Strasznie mnie to denerwuje, lubie mieć w silniku cisze. Dopiero wtedy mam spokojne sumienie :icon_biggrin: Trzeba będzie rozebrać i sprawdzić, które to łożysko. Wydaje mi się, że w jakimś wątku czytałem o zamiennikach tych łożysk tylko teraz nie moge tego znaleźć. Łożysko dociskowe to łożysko kulkowe? Jeśli tak to powinien być mniejszy problem z dobraniem. Edit: Znalazłem w katalogu Hondy, że łożysko docisku to : "łożysko kulowe radialne 12x28x7 NTN" i kosztuje 50 zł. W sklepie internetowym znalazłem takie samo za 18 zł. Będzie się takie nadawało? Edytowane 22 Czerwca 2010 przez kamikazemario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Będzie, ale... mocno wątpię że cokolwiek się wyciszy. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 http://www.albeco.com.pl/?i=magazyn&nazwa_...on&symbol=16001 takie się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi