ernestZL Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 dlatego wciąż powtarzam że sv jest dla dziewczyn! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 dlatego wciąż powtarzam że sv jest dla dziewczyn! Ale, że dlaczego, bo nie bardzo to zaznaczyłeś w wypowiedzi? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) dlatego wciąż powtarzam że sv jest dla dziewczyn! No właśnie, rozwiń swoją wypowiedź. I "dlaczego" w odniesieniu do tego zdjęcia? Wiem przynajmniej, co muszę zrobić w przyszłym sezonie na torze Lublin - częściej dodawać gazu (hamować też ;) ). Edytowane 3 Października 2010 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 No ten sezon definitywnie uległ zakończeniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Wiem przynajmniej, co muszę zrobić w przyszłym sezonie na torze Lublin - częściej dodawać gazu (hamować też ;) ). niesamowite, ja od teraz też już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waja Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) A my dziś przećwiczyliśmy synchroniczne trzymanie stopy. Dziękuję za udostępnienie motocykla i gratuluję odwagi pasażerce. :bigrazz: http://img408.imageshack.us/f/dsc04814.jpg/ Masz jaja chłopie. P.s Ładne kolanko Edytowane 3 Października 2010 przez waja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Masz jaja chłopie. P.s Ładne kolanko Ba. Fotograf też nie od parady ;) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Masz jaja chłopie. P.s Ładne kolanko Ładne kolanko to ma pasażerka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 No ten sezon definitywnie uległ zakończeniu:) Się poskleja! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi