qurim Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Panowie z PB jak zwykle wymarzyli sobie motocykl przyszłości. Tym razem RF1000R..... Fajnie by było. :buttrock: http://www.motoblog.it/galleria/big/suzuki-rf1000-r-2008/1 Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 To żeś starocia wynalazł :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Brzydalstwo straszne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Eee no nie jest zle, chcialoby sie czyms takim pojezdzic :bigrazz: Przod wziety w prostej lini z busy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Aaatam staroć czy nie. Jestem fanem Suzuki, szczególnie RF, miałem RF600R `94. A Haykę uwielbiam za wygląd więc 2w1. :biggrin: Wcześniej tego nie widziałem. :notworthy: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Brzydkie to jak noc i już na zdjęciu ma źle spasowane owiewki :wink: Ale pomysł na wydech fajny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi