Filu Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Moim zdaniem to jest czysty chwyt reklamowy.Pomyslcie nie było by o tym tak głośno gdyby to nazwali to tak jak inne tego typu gówna.A co do ceny to zdecydowanie za duża, za to to już wole WFM'ke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Trajka ma racje. W TVN TURBO pokazywali nowego komara, ktory wygladem bardzo sie rozni od tego prezentowanego na aukcji. Ramzey jest produkcji bodajże tureckiej, a Tolos czy Towos :) chyba jest robiony na Słowenii. Cena obu jest jednak porównywalna - około 3800 ZŁ. Ciekawe, kto to kupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 A co do ceny to zdecydowanie za duża, za to to już wole WFM'ke. Oj masz rację. Za tą kase dzieciaki kupują skuterki typu ylmsco bądz podobne a nie rokies rowerki z silnikiem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Mi się zdaje że wszystko co Made in Poland to shit:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 nieprawda chart jest polski i jest dobry...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Mi się zdaje że wszystko co Made in Poland to shit:/ A mi się zdaje, że to co pisze Enduras, to bulszit :lol: Grałem 3 lata na polskiej gitarze (elektryczna) i złego słowa nie powiem. Bądź co bądź gitara jest instrumentem, który musi być wykonany solidnie i dokładnie, żeby odpowiednio brzmiał. Moja gitara taka była. Made in Gdańsk, Polska :D Teraz gram na japońskim Ibanezie - 80% możliwości mojego poprzedniego wiosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 a żeby was olśnić o to foto komarka.....Nowego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 mam jeszcze 2 ...(sory że w 2 postach, ale w tamtym umkneło mi uwadze.. :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 POd sandomierzem widziałem mopedy bez pedałów lepiej wyglądające po 2500 zł ,a za taką cene to fani bez biegów woleli by sobie kupic skuterek japońca używke .Ja widze przyszłowsc polskiej motoryzacji raczej w tanich 125 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Hmm polskie motory 4-suwy 125 cm3, unowoczesniona wsk to by bylo cos. Ale wiadomo trzeba pieniedzy, a z tymi u nas krucho...Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBAAA Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Mi się zdaje że wszystko co Made in Poland to shit:/ Ty tez jestes made in Poland wiec tez jestes shit ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 hehehehe, pewnie znowu będzie kłutnia... :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_Gdańsk Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 ja tez nie uwazam ze wszystko co made in poland to shitchlopie to ze ludzie produkuja jakies rzeczy w stylu "jakosc biedronki" bo jest na to popyt ludzi nie stac na drozsze rzeczy zas sa tacy co lubia kupic tanie gowno i sie ciesza ze zaoszczedzili :lol: ja uwazam ze jest cos takiego jak polska jakosc ale za to sie placi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi