Yaco Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Zawsze jak jezdziłem tam cos pooglądać' date='czy nawet kupić robili mi wielką łaskę,że coś mi pokazali,mając milion ważniejszych spraw niż potencjalny klient.Ot co... ,żedne tam przejścia ,po prostu mnie to denerwuje i nie odwiedzam ich salonu. [/quote'] Takie samo wrażenie odniosłem w salonie na Wólczyńskiej - jakby mówili: "Po kiego chu*a tu przyszedł??" Czy znacie przypadek (zaznaczam znacie, a nie słyszeliście), żeby komuś gwizdnęli motocykl zabezpieczony porządnym łańcuchem i/lub disclock'iem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Hmm...,jesli nie jest to tajemnica :) ,to czy moglbym zapytac za ile kupiles ta "linkę" :D i jakiej jest firmy?Pozdr.czesckupilem ja w larssonie.jest firmy www.magnumlock.com kosztowala 240pln pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krookie Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 a ja dziś w kupilem łańcuch za 80 zeta.. 8mm średnicy, 1 metr. Do tego kłudę Gerdy z bajerami za 100we .. i o trosze jestem bezpieczniejszy...:)Pozatym czy ktś może mi polecić jakąś blokade na tarczę?? w sumie nie za drogą a w miarę dobrą? Pozdr . KAmil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Zawsze jak jezdziłem tam cos pooglądać,czy nawet kupić robili mi wielką łaskę,że coś mi pokazali,mając milion ważniejszych spraw niż potencjalny klient.Ot co... ,żedne tam przejścia ,po prostu mnie to denerwuje i nie odwiedzam ich salonu. Takie samo wrażenie odniosłem w salonie na Wólczyńskiej - jakby mówili: "Po kiego chu*a tu przyszedł??" Czy znacie przypadek (zaznaczam znacie, a nie słyszeliście), żeby komuś gwizdnęli motocykl zabezpieczony porządnym łańcuchem i/lub disclock'iem? koledze chcieli z parkingu strzeżonego pociągnąć konia z disc lockiem Xeny (z syrenką alarmową i czujką ruchu). Gdyby nie to, że stróż ich przyuważył i pogonił to by sie im udało. Wlekli moto z zablokowanym kołem w kierunku wyciętej dziury w siatce. Coby syrenka nie wyła za głośno zakleili ją zwykłą gumą do żucia. Na szczęście stróż miał pod reką kawał kabla energetycznego i pogonił chołotę w 4 D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spellkast Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 A kto doradzi jakiego disc locka kupić. Jest tego troche na rynku i nie wiem, który wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Ja kupilem w larssonie disc locka luma, taka zolta z 10 mm bolcem. Dalem za nia 30-40 a jest naprawde solidna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi