ruffneck Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 :) :puchar: :) on jest nie do pobicia:DDD pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Trzeba oddać Maxowi sprawiedliwość, że nie dał Rossiemu tak łatwo wygrać. Jeden i drugi miał bardzo dobre momenty, ale w ogólnym rozrachunku Rossi okazał się lepszy. Mam nadzieję, że Max zacznie znowu jeździć na poziomie, bo sezon 2003 poza nielicznymi wyjątkami najciekawszy dla niego nie był. Fajnie, że podali sobie ręce, bo jakiś czas temu to było nie do pomyślenia. Jeśli Yamaha może jeszcze polepszyć moto, to może się powtórzyć sezon 2002 i 2003, gdzie nikt Valentino nie zagrozi, z drugiej strony fajniej, gdyby to było ciekawsze. Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 fantastyczna sprawa powiem wam ze rossi z hondy uciekl..na slabszy sprzet :) dzieki temu bedzie sie cos dzialo..a nie taka nieprzerwanadominacja..:) jak bedzie tak jak teraz to bedzie wypas :DDDD pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 nono ladny wscig. biaggi nie dal uciec rossiemu jak to zwykle bylo. caly czas siedzial mu na tylku. mysle ze to bedzie bardzo ciekawy sezon. no MAX aby tak dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Kurde zapomniałem ze to juz dzisiaj sie zaczyna i jak przypadkowo włączyłem eurosport to było juz rozdanie trofeów :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 heheh no rożek bywa :) A Rossi nic nowego, ale czy to źle? Pewnie że nie! Ciekaw jestem co bedzie dalej, no myśle nad kolejnościa miejsce od 2 w dół bo pierwsze wiadomo ze bedzie trzymał jak zawsze Valentino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja jestem tylko ciekaw ile jeszcze bedzie wygrywal.. kiedy przyjdzie jakis inny mlodziak :) ktory go usadzi :DDD ale i tak 3mam mocno kciuki bo rossi jest debest :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_S_F Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no jak Pedrosa będzie tak jeździł jak dzisiaj to Rossi moze miec godnego rywala już w przyszłym sezonie:) finisz klasy 250 był najbardziej emocjonujący :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acha_owca Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 oj zdecydowanie finał 250 był genialny no i naleza sie gratulacje dla Sebastiana Porto ktory po tym jak wypadł z toru i wylondował na 22 pozycji to dogonił czołówke i skonczył wyścig na 3miejscu. To był piękny pościg :) Natomiast co do Rossiego to wiadomo,że był,jest i bedzie najlepszy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Climat Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Rossi jest mistrzem i już to udowodnił ale zwróćcię uwagę na zachowanie się Yamahy względem Hondy na prrostej... Kiepskie bym powiedział.Najdłuższa prosta na tym torze to ponad 400m i moc hondy była max widoczna. To co się będzie działo na torach o prostej blisko 1km albo więcej??Rossi nie będzie miał łatwego zadania ale i tak jest dla mnie mistrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 dla mnie mistrzem bedzie zawsze Michael Doohan, jak on jezdzil to deklasowal wszystkich. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Doohan kiedyś był mistrezm, teraz jest dziakiem, jego miejsce w teamie hondy zają Valentinik, ciekwe tylko dlaczego cuiekł do yamahy. Na 99%kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Witam! Honda rulez :) - i tej wersji będę się trzymał :) Faktycznie Rossi jest :) mocny. Można jednak zauważyć, że od dłuższego czasu Rossi był klasą samą dla siebie :) Tym razem Biaggi deptał mu po piętach!! Czas pokaże jak się rozwinie ten sezon w GP! Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Doohan kiedyś był mistrezm, teraz jest dziakiem, jego miejsce w teamie hondy zają Valentinik, ciekwe tylko dlaczego cuiekł do yamahy. Na 99%kasa. ale za to jakim mistrzem, wycofal sie po wypadku, pewnie uznal ze w tym sporcie osiagnol juz wszystko, bo do ostatnich wyscigow deklasowal wszystkich o okrazenie, pol. Mysle ze nawet jakby teraz wrocil to cala nowa ekipa mialaby niezle problemy aby go wyprzedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 e tam na torze to co 2 mistrzem , dziwne że jak jak Baylis sie wypowiadał o TT , że to dopiero wyscigi a nie jakieś tam po torze w dodatku bezpiecznym ,nawet małpe być nauuczył tego :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi