fireman11 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Panowie miałem dziś taki przypadek " zajeżdżam do gościa od CB odkręcam kufer z tyłu i nie mogę siędostać do tego całego radia , a gość mówi zaraz sprawdzę inaczej i okzało się że po włączeniu pracuje na naszym paśmie ?? ?? Ale mam problem trzeba mi jakiś shemat jak podlączyć zestaw do kasku ma ktoś może wtyczka 5 pin który do czego ?? tzn. słuchawki , mikrofon , masa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 tu masz opis większości wtyczekhttp://www.videoaudio.pl/forum/Gniazda-i-wtyki-najczeciej-wystepujce-w-sprzecie-audio-wideo-Opisy-pinow-i-polczen-t4707.htmlwtyczka DIN w ventce ma tak samoz olejem jeszcze się zastanowię , a mam jeszcze taki problem czy na zimę mogę wyciągnąć aku z moto ?? nic mu się nie stanie tzn. nie rozprogramuje czy coś tam ??ja na cała zime podłączam ładowarkę i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman11 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 wtyczka DIN w ventce ma tak samo Ok dzięki będziemy próbować myślę że się uda A można gdzieś kupić gotowe żeby tylko podpiąć ?? i jak działa intercom bo niestety nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 http://www.interkomy.pl/zestawy-sluchawkowe-do-kaskow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman11 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 http://www.interkomy...wkowe-do-kaskow Ale trzeba przerobić wtyczkę na 5 pin , spróbuję przerobić zestaw który miałem w innym , może coś z tego będzie mam już shemat połączeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Właśnie od tego Gościa brałem sprzęt, super się sprawdza, a cały temat macie tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/115583-audio-w-venture/page-7?do=findComment&comment=2097474 Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ale trzeba przerobić wtyczkę na 5 pin , spróbuję przerobić zestaw który miałem w innym , może coś z tego będzie mam już shemat połączeńWystarczy zamówić wtyczkę PIN i taką zrobią zgodnie z ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman11 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Zrobiłem dziś i działa , ale nie do końca tzn. ja słyszę ale mnie nie słyszą , coś trzeba będzie jednak w radiu przestroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman11 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Mam jeszcze takie pytanie : gdzie znajduje się filtr paliwa: ?? i czy napęd czyli wał i przekładnia tył wymaga tylko wymiany oleju i czy różni się od tego w V star 1100 wizualnie tak ale w środku? Bo mam taką i nie wiem czy nie zostawić na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Filtr mam pod zbiornikiem co do wału i różnicy to niestety nie wiem, a stan oleju należ kontrolować i ewentualnie uzupełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Drodzy maszyniści naszych małych parowozów, Uprzejmie informuję, że forum wuwuwu.yamaha-dragstar.pl dojrzało do zmian i rodzina motocykli na forum została rozszerzona o wszystkie gwiazdy w tym naszą królewską, a nazwa uległa zmianie na wuwuwu.yamaha-stars.pl, część z nas zna to forum dość dobrze, a tych co nie znają zapraszam do wizyty. Powoli przegryzam się przez ponad 90 stron naszych wpisów na FM, przerzucam do yamaha-stars i segreguję na odpowiednie tematy będzie więc łatwiej nawigować oraz uniknąć dublowania pytań. Pozdrawiam i zapraszam Marsinus Edytowane 26 Października 2013 przez Marsinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 To ja złodziej - taki film był ;) Marsinus (IP: 31.11.221.194)Napisano dziś, 12:24Drodzy maszyniści naszych małych parowozów,Uprzejmie informuję, że forum wuwuwu.yamaha-dragstar.pl dojrzało do zmian i rodzina motocykli na forum została rozszerzona o wszystkie gwiazdy w tym naszą królewską, a nazwa uległa zmianie na wuwuwu.yamaha-stars.pl, część z nas zna to forum dość dobrze, a tych co nie znają zapraszam do wizyty.Powoli przegryzam się przez ponad 90 stron naszych wpisów na FM, przerzucam do yamaha-stars i segreguję na odpowiednie tematy będzie więc łatwiej nawigować oraz uniknąć dublowania pytań.Pozdrawiam i zapraszamMarsinus" informacja zostaje jednocześnie skierowana do Administratora zdajesz sobie sprawę, że dokonujesz kradzieży zawartości forum motocyklistów, jak sądzę bez zgody administratora i właściciela tych danych? jeszua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Mam pytanko w kwestii dbania o powłokę lakierniczą - czego używacie do pielęgnacji? Ja kupiłem delikatną pastę polerską bo mam parę rys na kufrach i wosk palmowy, zobaczymy jaki będzie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrej.p Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 witamz uwagi na problem z zakupem oslony lampy przednej, moze ktos wie gdzie mozna pochromowac plastik, bo porysowany chrom bardzo widaca motocykl bedzie do sprzedania i chcialbym zeby ladnie wygladal ,powod sprzedazy S>K>S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 andrej.p temat już był wałkowany na forum - plastików się nie chromuje, można je oddać do metalizacji próżniowej.Wpisz w gogle i poszukaj koło siebie, zawsze możesz obszyć skorą itd., ale ta masz kilkadziesiąt postów wcześniej.Zupełnie nie rozumiem, Twojego posunięcia - jak ja będę sprzedawał swoja Kochankę to tylko dla tego, że będę się przesiadał na Goldasa lub wyjdzie nowa wersja Ventki z wyposażeniem jak Goldas.Pozdrawiam! Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi