modjo Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Wczoraj w moim garazu zagoscila ona Suzuki GS 400. :smile: http://img28.imageshack.us/img28/7580/dsc00248pr.jpg Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez modjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 to może jakieś foty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modjo Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 No wlasnie nie bardzo wiem jak wklejac zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek 37 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 No wlasnie nie bardzo wiem jak wklejac zdjecia Świetny sprzęt ! Miałem taką dwa lat jeszcze na szprychach ( 78r ). To pisz jaki przebieg , rok , ile dałeś , co do zrobienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 pasuje Ci , gratulacje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaJMX Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Faaaaaaajny sprzęcik :D szkoda że sobie jeszcze nie mogę takiego sprawić :( dopiero za 2 lata. <zazroszczę> :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 aa kurde. muszę się za swojego wziąć. jak to jeździ? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek H Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Gratulacje!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 (edytowane) Mmm..ładniusia. Jeden z moich ulubionych japsów. :clap: Marzy mi się. Zeszłego sezonu miałem GS450, wcześniej GS500E i inne z tej serii ale klasycznego GS400 jeszcze się nie dorobiłem. Ten Twój motocykl wygląda mi baaaardzo znajomo. Kolega kiedyś miał identyczny, ten sam kolor, kierunki, brak osłony łańcucha i alu koła, które zmienił ze szprychowanych bo miał wyklepane gniazdo łożyska w tylnej piaście. Kiedyś była sprowadzona z D. Lusterka masz ze złotym orzełkiem i gąbkowe manetki? Edytowane 3 Maja 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi