PGR Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Piętrowo oczywiście :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 no to by się zgadzało :mrgreen: i dlatego chciałyśmy zapytać co z noclegiem..... nocleg jak cos to masz zalatwiony u mnie w domku, (wiadomosc od PGR"a)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 28 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 A więc tak.Na spotkaniu będzie grochówka ;), zakładam że wszyscy będą reflektować na nią.Koszt to około 4 złoty za porcję, tak więc koszty będą około 22-26 złotych, złotych zależności od domku.W planie 2 konkursy ( szefy już wiedzą, a dla was niespodzianka ) , Pogoda zamówiona :PZe względu na ilość uczestników na miejscu zostaną wyznaczone osoby odpowiedzialne za domki.W ośrodku możemy się stawić od 17 godziny.Miejsce zebrania się podamy niedługo , prawdopodobnie będzie to stacja BP w Andrychowie, bo u nas przed domem już się nie zmieścicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 no to by się zgadzało :mrgreen: i dlatego chciałyśmy zapytać co z noclegiem..... nocleg jak cos to masz zalatwiony u mnie w domku' date=' (wiadomosc od PGR"a)pozdrawiam[/quote']ach,dziękuje bardzo! a co to za konkursy?picie na czas i zwracanie na odległość? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Czolem! Miejsce zebrania się podamy niedługo ' date=' prawdopodobnie będzie to stacja BP w Andrychowie, bo u nas przed domem już się nie zmieścicie.[/quote'] Co - MY sie nie zmiescimy?? :twisted:heheChyba nie pamietasz ile osob wlazlo w Rybcu na jeden motocykl ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 A więc tak.Na spotkaniu będzie grochówka ;)' date=' zakładam że wszyscy będą reflektować na nią..[/quote'] beda, tylko czy to wszyscy przezyja (bomba biologiczna) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 A więc tak.Na spotkaniu będzie grochówka ;)' date=' zakładam że wszyscy będą reflektować na nią..[/quote'] beda, tylko czy to wszyscy przezyja (bomba biologiczna) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: przeżyją, ale co to będzie za życie. Z siedlec ekipa odpadła tak więc załoga Bang busa:: 1. Owca 2. Zbycho 3. Yaco 4. Agghia 5. Martka 6. Dark 7. Maniek. 8. Aśka 9. Ya proszę mi się potwierdzać. Jak ktoś odpadnie następny w kolejce jest Joserodo. We czwartek będę wiedział czy uda mi się tego szrota zarejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Czolem! A jesli kogos to interesuje, to jadac przez Rybnik mozemy zahaczyc o pewna stacje benzynowa znajdujaca sie 5km od Rybnika.Jest to Jet. Od dluzszego czasu jezdze na ich paliwie i nie mam zadnych sensacji od strony silnika.Fule kosztuje tam (przynajmniej ostatnio jak tam bylem) Pb 95 3,60 zl ;).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Jeśli trasa miałaby być przez oświęcim to trzeba się chyba spotkać z innymi ekipami w Tychach.Może zamiast szacowanych godzin spotkania uzgodnimy ostateczną godzinę wyjazdu spod radiostacji? Wtedy będzie wiadomo do której czekamy na ewentualnych uczestników.Proponuję uzgodnić godzinę startu na 15:00. (bez studenckich kwadransów ;))PozdrawiamCzasu coraz mniej, trzeba ustalić szczegóły.Spotkanie pod Radiostacją o 14.00, wyjazd o 15.00, grupa Zachód - ja, broda i Quadman (z 96robertem jeszcze do końca nie wiadomo) troszkę odpocznie, dalej na Tychy i..... którędy :?: Na Oświęcim czy Bielsko :?: Zbyhu, Ty z Rybnika sam :?: I jak jedziesz :?: Spotkanie w Pszczynie na stacji :?: Mnie można złapać na GG w godz 7-14, tub 602-430-111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 PIPCOL napisał :A więc tak. Na spotkaniu będzie grochówka , zakładam że wszyscy będą reflektować na nią. A jakże by inaczej, bez tego jeden z konkursów odpada. Tylko zróbmy go na dworze , bo inaczej domki spłoną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Czolem! Co prawda mam cholernie nie po drodze, ale juz pojade przez te Wasze Gliwice.A Wy zalujcie, ze tanio nie zatankujecie ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Co prawda mam cholernie nie po drodze, ale juz pojade przez te Wasze Gliwice. Za to masz tanie paliwo :P;):P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 30 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 OK. oto lista uczestników, kogo niema niech się zgłosi ;), kogo nie będzie niech da znak 1 Adam Wo2 Adama Wo kobita3 Adas74 Agghia5 Amazonka6 Andrzej tg7 Askot8 Aśka9 Babajaga10 Bern11 Broda12 Brody kobita13 Cotlet14 Dakota15 Darek16 Dark star17 Delfi18 Ganczar19 Goffa20 Holly21 Ja22 Jacuś23 Jacuśia kobita24 Joserodo25 Krasnal26 Maniek27 Marian Ka28 Martka29 Michał30 Milka31 Mimo CK32 Mimo CK -kobita33 Mimo CK-osoba134 Mimo CK-osoba235 Nowy36 Owca37 Paweł_38 Pgr39 Pieknego brat40 Piekny41 Poczwar42 Quad man43 Redwater44 Sarenka24 45 Timac46 Tuba Pl47 Tuby Pl-kobita48 Vit6649 W-max50 Yaco51 Zbychu52 Zbyhoo53 Zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Uj, to je novinka!! 48?? Ale ja słaby z maty jestem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Jedno sprostowanie - zamiast holly będzie kumpela brody z Jeleniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi