andrzejtg Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Prawda jest taka, ze na spotkaniach groopy poludnie sie nie spi, tylko do rana biesiaduje Teraz rozumiem. Prawda obiektywna jest taka , że te domki co niby sa wynajęte to totalna ściema :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 27 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Prawda jest taka' date=' ze na spotkaniach groopy poludnie sie nie spi, tylko do rana biesiaduje [/quote'] Teraz rozumiem. Prawda obiektywna jest taka , że te domki co niby sa wynajęte to totalna ściema :D Pozdrawiam Proszę nie poddawać w wątpliwość naszej uczciwości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Proszę nie poddawać w wątpliwość naszej uczciwości Już nic nie mówię bo sobie wykraczę i rzeczywiście będę spał na ziemi jako jedyny, a na to już mi daleko posunięta reumatyka nie pozwala :D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Proszę nie poddawać w wątpliwość naszej uczciwości :D 8O :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Albo pipcol zapomniał :) wstawić na końcu,albo ma ZMP :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 28 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Albo pipcol zapomniał :) wstawić na końcu' date='albo ma ZMP :twisted: :D[/quote'] Kurna Mimo , nagrabisz se i po co Ci to :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Moze jakas przytulanka? :mrgreen: Taka mietka i pachnaca :mrgreen: hmmmmmmmmm................ czyżbym to był ja?? :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Moze jakas przytulanka? :mrgreen: Taka mietka i pachnaca :mrgreen: hmmmmmmmmm................ czyżbym to był ja?? :) :D Juz za tydzien sprawdzimy :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Juz za tydzien sprawdzimy Widze ze nie tylko ja bede testowany! :mrgreen: Od razu mi sie jakos lepiej zrobilo nie powiem gdzie :twisted: Pzdr! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milka Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Prawda jest taka' date=' ze na spotkaniach groopy poludnie sie nie spi, tylko do rana biesiaduje :D Pozdrawiam[/quote']I to mi odpowiada :lol: już mi sie zaczyna twarzyczka uśmiechać na poznanie tak fantastycznych ludzi :lol: bo u nas nic się nie dzieje ciekawego - nuda nuda nuda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Sorki ale z lenistwa nie chce mi sie sledzic wszystkich postow , ile kosztuje imprezka od osoby, jaka forma platnosci ?Prosze wpisac mnie, a z Ewka dam znac do tyg. ja bede na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Sorki ale z lenistwa nie chce mi sie sledzic wszystkich postow ' date=' ile kosztuje imprezka od osoby, jaka forma platnosci ?Prosze wpisac mnie, a z Ewka dam znac do tyg. ja bede na 100%[/quote'] Sam nocleg 15 do 20 (zalezy od domku) zeta od osoby, natomiast dojdzie do tego grochoweczka, mniam mniam, koszt grochowki niebawem podam. Platnosc na miejscu tzn przyjedziesz - placisz. Prosto, szybko i skutecznie :D bez zawracania glowy numerami rachunku bankowego, placimy na miejscu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Rozumiem ze reszta atrakcji gratis :takie jak przypalanie lap na tlumiku, wynoszenie z wyra itp :DAha zapomnialem dodac ze jak zdrowie pozwoli to bede mtak na 60% :D , 40% ze autem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 ZMP :?: Związek Motocyklistów Polskich :?: Nono :mrgreen: :arrow: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 to ja bym sie tez przyturlal ale katamaranem jako ze do tego czsu chyba nie kupie nic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi