PGR Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 EE tam nie ważne co, ważne żeby sponiewierało :mrgreen: :arrow: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Mam pytanko, namawiam eEwe na Rzyki, daloby sie zarezerwowac jakies wyro dla niej, wtedy sie pojawimy, bo na glebie czy w trojke nie da rady spac z jej noga.Ja moge na glebie, mnie to ryra, ale wiecie jak z kobitkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Mam pytanko' date=' namawiam eEwe na Rzyki, daloby sie zarezerwowac jakies wyro dla niej, wtedy sie pojawimy, bo na glebie czy w trojke nie da rady spac z jej noga.Ja moge na glebie, mnie to ryra, ale wiecie jak z kobitkami.[/quote'] Nie ma sprawy! :D Nawet bedzie sobie mogla wybrac! :) Kazdy bedzie mial łozko. Widze, ze ekipa sie powieksza wiec dzis jade zarezerwowac czwarty domek. :D No Panie i Panowie, impreza idzie w bardzo dobrym kierunku! Jak sie popatrze na liste uczestnikow to mi sie gebusia sama smieje i serce raduje, ze znowu groopa poludnie sie spotka i w to w jakim składzie? :D Piekna sprawa!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 nawet dalsze poludnie ciiii 8) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuroSiedlce Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Jak u mie bedzie wszystko na studiach ok. To jestem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 nawet dalsze poludnie ciiii 8) :D i to daleko dalsze, powiedziałabym takie północno-wschodnie południe :mrgreen: , jak i zachodnie południe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Qtna zaś nas nawiedzą eskimosy i przyjdzie BUKA :mrgreen: :lol: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 PGR nie martw się przywioze Ci białego niedźwiedzia to go od tyłu zapniesz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Nic nie zapinam... nie znalazłem GO na śmietniku... :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 jak chcesz, ten miś mi się taki sympatyczny wydawał, no ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 to go zapnij i do rzeznii z takimi postami bo tu waznej sprawy losy sie tocza... :mrgreen: 8) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Kazdy bedzie mial łozko ŁŁŁŁŁaaaaaaaaałłłłłłłłłł no coś nowego na Zjeb's Party. Chyba że każdy będzie miał łóżko na spółę (nie mylić z czym innym) z pięcioma kolesiami. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 W tym roku bedzie bogato tzn pod haslem: łózko dla kazdego! :lol: A co do łózka? Hmmm o to juz musicie sami zadbać Panowie. Moze jakas przytulanka? :mrgreen: Taka mietka i pachnaca :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Cóż za rozpasanie, łóżko dla każdego. To wersja oficjalna, a ciekawe co jest prawdą obiektywną? :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Cóż za rozpasanie' date=' łóżko dla każdego. To wersja oficjalna, a ciekawe co jest prawdą obiektywną? :D Pozdrawiam[/quote'] Prawda jest taka, ze na spotkaniach groopy poludnie sie nie spi, tylko do rana biesiaduje :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi