Gość Anonymous Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Nie zapomnij lustra :lol: :) :) 8) ja nie chce pić do lusterka, wole z Wami :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Nie zapomnij lustra :lol: :) :flesje: 8) ja nie chce pić do lusterka, wole z Wami :roll: Co Ty Holly? Ładujemy razem! :) Nie ma to tamto! :) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 :twisted: Chyba znajdziemy wspolny jezyk z Pipcykiem... :mrgreen: :) Pzdr! Mówisz :?: Czyli pójdziecie w śłinę :?: :twisted: Ale sie dżampa szykuje :!: :mrgreen: Ciekawe tylko co na to Pipcyk 8) Goffa może trening zorganizuje 4-tego we wrocku :?: :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 :twisted: Chyba znajdziemy wspolny jezyk z Pipcykiem... :mrgreen: :) Pzdr! Mówisz :?: Czyli pójdziecie w śłinę :?: :twisted: Ale sie dżampa szykuje :!: :mrgreen: Ciekawe tylko co na to Pipcyk 8) Goffa może trening zorganizuje 4-tego we wrocku :?: :) :mrgreen: Sparing trenig :) a potem zawody w ciagnieciu sliny i nagroda bedzie sam na sam z Poczim :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 OOO to ja passuje jak sam na sam z Poczwarem Rozumiem hardcore na maksa ale to to już po za wszelaką konkurencją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Ale to było za niemca 8)taaaaaaaaaaaaa dziadka ULRIKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Yeeeeaaahhhh :mrgreen: Zaraz do sklepu pedaluje po kilo wazeliny! :mrgreen: Powinno wystarczyc na jedna noc co nie - jak nie to sie jeszcze ze 3 litry kujawskiego wezmie :mrgreen: :) A poczwar to juz dzis musi chyba zaczac zwieracze cwiczyc bo jak na niego taka grupa wpadniemy to szans biedak nie bedzie mial - tydzien z pampersem to minimum! :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Wszysyc głodni spragnieni i żądni poczwarowskich zwieraczy grrrrrrrrrrrrrrrrr :mrgreen: :arrow: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Zaraz do sklepu pedaluje po kilo wazeliny! Cotlet Ty lepiej zaopatrz się w skrzynkę czystej, albo, jakiego mocniejszego trunku, bo po trzeźwemu to i wazelina Ci nie pomoże :D :smile2: .A, jak znam życie to Krasnal wyskoczy z "Bejcherem" i zgon murowany, i to by chyba było najbardziej zbawienne. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 A, jak znam życie to Krasnal wyskoczy z "Bejcherem" i zgon murowanyNo co Ty ??? Przecież wiadomo że: "Beher z rana stawia na kolana" :lol: PS. Kuuuurna wybrałbym się do Wrocka ale nie wiem czy kasy styknie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 jak Cotlet musi byc w stane mocnego upojenia to ja przywioze kilka rybek (o ile dowioze), nie dość że się spije to jeszcze jest mozliwość stracenia wzroku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 Zaraz do sklepu pedaluje po kilo wazeliny! Cotlet Ty lepiej zaopatrz się w skrzynkę czystej, albo, jakiego mocniejszego trunku, bo po trzeźwemu to i wazelina Ci nie pomoże :D :smile2: .A, jak znam życie to Krasnal wyskoczy z "Bejcherem" i zgon murowany, i to by chyba było najbardziej zbawienne. :D Cotletowi juz nie nie pomoże. Juz ma przechlapane. W Rzykach bedzie musiał sie postarac. Groopa Trzymajaca Wage go przetestuje. Moze zrobimy mu jakis chrzest albo pierwsza inicjacje co? :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 Cotletowi juz nie nie pomoże. Juz ma przechlapane. W Rzykach bedzie musiał sie postarac. Groopa Trzymajaca Wage go przetestuje. Moze zrobimy mu jakis chrzest albo pierwsza inicjacje co? :mrgreen: Pozdrawiam juz mu wspolczuje , ale nioech sie cieszy ze mnie tam niebedzie bo by mu zwieracze ze strachu puscily :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 Hehe! No to sie niezle wpakowalem! :mrgreen: Juz bym chcial na ten zlot jechac :mrgreen: :buttrock: Cos mi sie wydaje ze dlugo tam nie wytrzymam ale bede walczyl do ostatniej kropli... wodki :D Szramer zwieracze to by mi moze puscily ale na pewno nie ze strachu :twisted: Ta wazeline to specjalnie z mysla o Tobie chcialem brac! :D Trzymajcie sie! Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 Szramer zwieracze to by mi moze puscily ale na pewno nie ze strachu :twisted: Ta wazeline to specjalnie z mysla o Tobie chcialem brac! :D Trzymajcie sie! Pzdr! to masz problema bo mnie akurat niebedzie ,ale zachowaj ja na puzniej moze kolejny zimowy zlot :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi