bobber Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witajcie, wiec mam takie pytanko: CZYM CZYŚCICIE SWOJE TŁUMIKI Z KWASÓWY?? Ja mam taki problem ze na moim tlumiku mam zaschniete plamy po błocie. A ze jest to scigacz a nie krossowka to strasznie szpeci a musi dobrze sie prezentowac. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1 GO!!! Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Aaaaaa suzi gs500 to ścigacz? Rozbrajasz mnie koles. Ale niech ci będzie, wypoleruj to szczotka bawełnianą na wiertarkę, i do tego zielona pasta polerska. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Aaaaaa suzi gs500 to ścigacz? Rozbrajasz mnie koles. Ale niech ci będzie, wypoleruj to szczotka bawełnianą na wiertarkę, i do tego zielona pasta polerska. Pozdr predzej scigacz niz cross! ten co ja mam wejsje E to neked. ale co powiesz na F z owiewkami? olbo inaczej co rozumiesz pod nazwa sciagacz... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) A nie możesz karszerem, jak normalny człowiek? Jak u mnie błoto z największych zadupi (wyschnięte, błotników np. nie chciało mi się myć bo lałem karszerem 2minuty a i tak nie zeszło) to co dopiero na SUPERSPORCIE naked btw. jak GS to ścigacz to ja mam CZOPERA (szeroka kierownica) Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A miało być o polerowaniu kwasówki.... :icon_mrgreen: Po polerowaniu użyj wosku samochodowego to żadziej będziesz miał problem z usunięciem takich plam. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A nie możesz karszerem, jak normalny człowiek? Jak u mnie błoto z największych zadupi (wyschnięte, błotników np. nie chciało mi się myć bo lałem karszerem 2minuty a i tak nie zeszło) to co dopiero na SUPERSPORCIE naked btw. jak GS to ścigacz to ja mam CZOPERA (szeroka kierownica) nie chodzilo mi o zaschniete bloto tylko o plamy po zaschnietym blocie... :cool: zobaczymy wosk samochodowy tak jak mowi _Monter_ :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) bardziej sylwetka motocyklisty na motocyklu czy sposob prowadzenia... Bardziej osiągi, geometria podwozia i przeznaczenie określają co jest "ścigaczem" a co nie. GS500 to taki większy brat 2-biegowego Rometa. Dobry na miasto, na grzyby, na ryby czy dla dzieciaka żeby latał wkoło bloku. :icon_mrgreen: A słowo "ścigacz" w ogóle jest jednym z najbardziej burackich określeń motocykla jakie w życiu słyszałem. :banghead: A do czyszczenia wydechu poszukaj czegoś zwanego "Never Dull" , czarna puszka, wewnątrz jakby wata nasączona jakimś śmierdzącym badziewiem, czyści różne cuda, nawet drobne ogniska korozji. Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 aa tak fajnie było ... tempo , automax ... itp Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 aa tak fajnie było ... tempo , automax ... itp czyli polerka. dzieki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Aluchrom jeszcze polecam. Do czyszczenia aluminium i chromow, ale tez dobrze czysci kwasowke. Ps. i nie zachowujcie sie jak bachory :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi