michoa Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 BTW Michoa - pamiętaj, że nie każdy ma tyle doświadczenia co Ty, gość szuka czegoś lekkiego a przynajmniej małego wink.gif nie podlizuj sie hehehehe :D nie no żartuje ja bardzo cienko jeźdze skoro dt mi starcza :D a xr600 jest sporo przyjemniejsza od dt bo -ma bardzo elastyczny silnik a dt wiadomo ciągnie od iluś tysi dopiero -pali praktycznie tyle samo co dt (5 w trasie 7-8 w polu ) -zawias ma lepszy -dźwięk fajniejszy :D wygląd też nie pamiętam ile waży na sucho ale bez przesady to nie xt czy dr 600 :D dt lepsza była od ktm ?? w jednej kwesti której chyba nikt już w dzisiejszych czasach nie bierze pod uwage (szczególnie wśród małolatów którym rodzice kupują moto-bez urazy nikogo nie oskarżam ale 80% posiadaczów ktma w wieku poniżej 20 lat dlatego właśnie ma ktma :D ) a mianowicie: stosunek wkładu finansowego i pracy do dawanej radości :D "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian333 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 mi chodzi o wytrzymałe moto pod każdym względem a jeśli się coś zepsuje to żebym nie musiał do japoni czy gdzieś za częściami lecieć no i moc minimum 20 koników i żeby drogi nie był ... to moje wszystkie wymagania ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 niestety takie nie istnieje :D zawsze wybierając motocykl musisz z czegoś zrezygnować.. tym bardziej jak masz ograniczone fundusze. Chcesz więcej mocy, stracisz na żywotności i serwisie, chcesz lepszej zawiechy stracisz na bólu dupy (od twardego siedzenia np.) i tak dalej i tak dalej... Jak dla ciebie jeżeli chcesz 125 CRMa będzie OK, na pewno nie jest to super ekstra wypas sprzęt na wszystek teren, ale ma wystarczająco mocy (jak się wkręci) jest tez dość niezawodna (moja dowoziła moją dupę do domu zawsze gdy tylko dałem jej olej i paliwo) a i pobawić się można dobrze :)... z częściami podstawowymi nie ma problemu, bywają kłopoty z rożnymi pierdołami i częścią plastików ale to tez się znajdzie jak się poszuka a ceny nie są aż tak przerażające (cześć na pewno niższa niż KTM ;] ) Co wybierzesz będzie git ;P PS. To ja jestem tym wspomnianym przez Lionixa co się połamał na CRM bo chciał polatać ..... mimo iż mam uprawnienia szybowcowe :P Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) kurde tematy mi siępomyliły, skasować Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez lionix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian333 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 mówiąc o niezawodnym nie miałem na myśli że przez całe życie w nim nic nie zrobię tylko o taki w którym od czasu do czasu coś trzeba wymienić itp. i żeby to nie były kosmiczne ceny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Nic więcej tu nie wymyślimy, CRM :icon_mrgreen: tylko mówie o Hondzie a nie Całkiem Rozwalonym Motorze :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian333 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 aha i jeszcze takie pytanie czy quad w terenie lub jakiś samochód pod względem szybkości i ogólnie lepszy jest od crossa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 aha i jeszcze takie pytanie czy quad w terenie lub jakiś samochód pod względem szybkości i ogólnie lepszy jest od crossa ?? Boisz się że kolegów nie dogonisz na 4 kółkach ? Pojedziesz w głębokie koleiny,przelecisz środkiem, a koledzy stoją ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian333 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 hehe chyba będę musiał wam nagrać filmik co ja z quadem robię ;p nie boję się tego tylko się po prostu orientacyjnie pytam bo jeszcze mam toyotkę hilux w dostępie ;p tak że po prostu się z ciekawości pytam ale na poważnie a nie że ktoś ma crossa to mówi że cross najlepszy a ktoś że quada ma i tak mówi i tak samo z autkiem jest ... proszę o szczerą dop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OVkedyQZfwQ I tyle na temat Hilux'a :wink: Jak Ty nie wiesz czego chcesz to my Ci nie pomożemy. Sam musisz stwierdzić czy lubisz latać ze sprzętem między nogami czy dookoła nóg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian333 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 i znowu się nie rozumiemy, ja tylko teraz jeszcze się was pytam "co jest lepsze w terenie motór quad czy samochód" , a ja już wybrałem crossa ... mówię że to czysta ciekawość ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Terenówki mają większy prześwit ja nawet nie byłbym taki pewien czy cross objedzie samochód w terenie (mówię tu o SAMOCHODZIE TERENOWYM a nie rav 4 prosto z asfaltu) no chyba że ktoś chce jeździć między drzewami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian333 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 czyli patrząc to prawdziwa terenówka (auto) najlepsze w terenie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Nie najlepsze, jest wiele miejsc gdzie samochód nie wjedzie :P Moto o wiele lżejsze, możesz go sam wyciągnąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Osobiście uważam, że motocykl jest najfajniejszą opcją uprawiania off-roadu, bo jest najbardziej wymagający i daje najwięcej możliwości :cool: Czy jest najszybszy to zależy od terenu ale i tak daje najwięcej funu :icon_mrgreen: Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi