ksylwia Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam. Od miesiąca posiadam erkę i dzisiaj zauważyłam, że po odpaleniu na postoju zapala mi sie kontrolka temperatury. Nie słychać żadnych odgłosów..hmmm czy bardziej prawdopodobne jest, ze kontrolka jest zepsuta (gdy jadę - gaśnie) czy coś poważniejszego? co w pierwszej kolejności sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Masz serwisowke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 To na pewno kontrolka temp a nie ciśnienia oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksylwia Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 To na pewno kontrolka temp a nie ciśnienia oleju? na pewno - kontrolka zapaliła się ta po lewej - od temperatury. serwisówkę właśnie ściągnęłam - musze przebrnąc bo po ang. jakieś rady w ciemno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 przeanalizuj zachowanie czy moze ktoś nie podpiął tego do czujnika stopki czy luzu - widziałem już cuda jak np. kontrolka oleju podpięta pod stycznik pod siedzeniem czy podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi