mzzz Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jakim płynem chłodniczym fabrycznie jest zalewane Kawasaki (zx6r '07)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Płyn do Kawy to jakieś Noname które kupisz tylko w serwisie i jest drogie. Spokojnie możesz zalać innym spełniającym te same normy i dużo tańszym np. Dynagel 2000 Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzzz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Płyn do Kawy to jakieś Noname które kupisz tylko w serwisie i jest drogie. Spokojnie możesz zalać innym spełniającym te same normy i dużo tańszym np. Dynagel 2000 do tego fabrycznego mogę spokojnie dolać 3-4 setki innego? Czy raczej wymienić całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 do tego fabrycznego mogę spokojnie dolać 3-4 setki innego? Czy raczej wymienić całość? Lepiej wymień, jeśli nie masz pewności co było wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sprawdź w serwisówie specyfikację płynu, ale na bank możesz dolać innego byle spełniał te wymogi. Płyny są teraz w pełni mieszalne z rzadkimi wyjątkami. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzzz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sprawdź w serwisówie specyfikację płynu, ale na bank możesz dolać innego byle spełniał te wymogi. Płyny są teraz w pełni mieszalne z rzadkimi wyjątkami. ok. dzięki tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ok. dzięki tak zrobie Kup plyn do chlodnic PRESTONE. Ma bdb parametry , cene, jest mieszalny z innymi i ma temperature wrzenia 129°C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszte Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ma bdb parametry ja tak tylko z ciekawości - na jakie parametry patrzeć? i jakie to są "dobre" parametry....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jak już tak Ci zalezy na temperaturze wrzenia to polec mu Glycoshella czy Motula Motocoola(czy jakos tak), ktore maja po 134*C temp wrzenia. Ale czy to tak bardzo jest potrzebne do szczescia, tobym nie powiedzial. pzdr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja leje pierwszy lepszy ze stacji benzynowej za 15 zł, teraz wlałem Castrola za 13 i jest supcio Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 byle co do chłodnic aluminiowych Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Płyn prestone jest mieszalny ze wszystkimi płynami chłodniczymi. Ja dolewalem do siebie do kawy i gra gitara . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 U siebie również zmieniałem w FZ 6 na Prestone i wszystko cacy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) jak już tak Ci zalezy na temperaturze wrzenia to polec mu Glycoshella czy Motula Motocoola(czy jakos tak), ktore maja po 134*C temp wrzenia. Ale czy to tak bardzo jest potrzebne do szczescia, tobym nie powiedzial. pzdr;) a jaka masz tem załączenia sięwentylatora w swoim motocyklu?? większość osob podchodzących w ten sposób dowiaduje sie o tym w korku przy +35*C na dworze kiedy płyn opuszcza ich motocykl w bardzo spektakularny sposób poprzez przelew ;) Ja leje pierwszy lepszy ze stacji benzynowej za 15 zł.... do pierwszego dluższego postoju w korku Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez bart_b Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a jaka masz tem załączenia sięwentylatora w swoim motocyklu?? większość osob podchodzących w ten sposób dowiaduje sie o tym w korku przy +35*C na dworze kiedy płyn opuszcza ich motocykl w bardzo spektakularny sposób poprzez przelew ;) do pierwszego dluższego postoju w korku Spokojnie, nie zagrzał się w środku lata przy +36 na żwirowni, nie zagrzał się w bagnie, nie zagrzał się w lesie, w korku też nie wybuchnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi